Sâmbătă,
27.04.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

Documentația unui nou hotel în zona Căii Dumbrăvii, propusă a fi prelungită cu încă un an

Documentația unui nou hotel în zona Căii Dumbrăvii, propusă a fi prelungită cu încă un an

Investitorii pentru care, în urmă cu doi ani, a fost aprobată ridicarea unui hotel cu 20 de camere în locul spălătoriei auto de pe strada Mărășești, cer prelungirea valabilității documentației urbanistice.

Este vorba de hotelul care ar urma amenajat într-o nouă clădire cu subsol, parter, un etaj și etaj retras de către Bliss SRL, societatea deținută de Ovidiu Străjan, proprietar – printre altele – și al lanțului de restaurante Super Mama.

„Prin cererea înregistrată la Primăria Sibiu în 2 februarie 2024, Bliss SRL solicită prelungirea documentației de urbanism în vederea concretizării planului de investiții demarat la momentul inițierii planului urbanistic de detaliu, documentație propusă a fi realizată în Sibiu, str. Mărășești nr. 5-7”, se arată într-un raport pregătit pentru ședința Consiliului local programată săptămâna viitoare. Urbanismul din cadrul Primăriei propune consilierilor locali să aprobe „prelungirea termenului de valabilitate cu 12 luni”.

Hotelul vizat de documentația în discuție ar urma să aibă 20 de camere, terenul pe care este prevăzut a fi ridicat având o suprafață de 1.881 de mp. „Se vor asigura un total de 25 locuri de parcare necesare pentru funcţiuni de turism (hotel) şi alimentaţie publică. Conform soluţiei de mobilare se propune amenajarea în interiorul parcelei a unei suprafeţe verzi şi plantate pe un teritoriu reprezentând cel puţin 30% din cuprinsul parcelei”, se arată în documentația urbanistică aprobată în februarie 2022 și care, acum, este propusă a fi prelungită.

Citește și Un nou hotel va fi ridicat lângă Calea Dumbrăvii. 25 de locuri de parcare

Sursa foto: Google Street View

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Enciu

Acum 2 luni

Alt hotel?! Pentru cine și pentru ce? A... Trupele NATO...
Raspunde

Precup V.

Acum 2 luni

Acest mesaj a fost șters din cauza informațiilor eronate pe care le conține.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus