Duminică,
21.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Primarul din Cisnădie după decesul polițistului: „Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten și un erou”

Primarul din Cisnădie după decesul polițistului: „Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten și un erou”

„Radu Trihenea nu era doar un polițist local devotat, ci și un membru activ al comunității noastre”, transmite Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, într-un mesaj publicat pe facebook, după decesul polițistului local, accidentat grav la jumătatea lunii februarie în timp ce dirija traficul pe drumul județean 106C. Acesta a murit noaptea trecută, la spital.

„Cu profundă tristețe în inimile noastre, ne exprimăm regretele și durerea pentru pierderea tragică a unui membru al comunității noastre, polițistul local Radu Trihenea, 38 de ani.

Într-un act de devotament și curaj, el își îndeplinea îndatoririle de serviciu, dirijând traficul în Cisnădie, când a fost implicat într-un tragic accident rutier la jumătatea lunii februarie 2024. Un cetățean străin de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a virat brusc stânga și l-a lovit în plin.

În ciuda eforturilor deosebite depuse de către personalul medical, după două săptămâni de la internare, Radu a pierdut lupta pentru viață. Medicii au confirmat că Radu a suferit trei stopuri cardiace, două dintre acestea fiind resuscitate cu succes, însă al treilea stop cardiac a fost fatal.

Radu Trihenea nu era doar un polițist local devotat, ci și un membru activ al comunității noastre. A fost un voluntar implicat și dedicat la Salvamont Cisnădie, demonstrând încă o dată devotamentul său pentru siguranța și binele celor din jur.

Cu toții suntem profund marcați de această pierdere tragică. Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit, cu o experiență de peste 16 ani în slujba comunității noastre. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten și un erou.

În numele întregii administrații locale a Primăriei Cisnădie, ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei lui Radu Trihenea” se arată în mesajul primarului. 

foto Primăria Cisnădie

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Iti trebuie mult curaj sa dirijezi mafia si coruptia din Romania.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus