Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Polițiștii locali din toată țara vor ține un moment de reculegere în memoria lui Radu Trihenea, decedat după ce a fost lovit de o mașină

Polițiștii locali din toată țara vor ține un moment de reculegere în memoria lui Radu Trihenea, decedat după ce a fost lovit de o mașină

Poliţiştii locali din toată ţara vor păstra un moment de reculegere, joi, la ora 14, în memoria colegului lor de la Cisnădie, Radu Trihenea, care a murit după ce a fost lovit de o maşină, în timp ce dirija traficul.

Cu toate că a fost transportat imediat la spital, poliţistul local, care avea 38 de ani, a murit după ce a fost internat două săptămâni, se aminteşte într-un comunicat al Sindicatului Naţional Meridian transmis, marţi, AGERPRES.

Citește și Primarul din Cisnădie după decesul polițistului: „Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten și un erou”

"Decesul său se înscrie într-un şir mai lung de astfel de incidente, care au afectat această categorie profesională, ultimul la Poliţia Locală Piteşti. Astfel, poliţiştii locali sunt supuşi în continuare agresivităţii unor cetăţeni certaţi cu legea, situaţii care în final, din păcate, duc şi la astfel de situaţii tragice. Toate acestea poate nu s-ar întâmpla, dacă angajaţii unităţilor de Poliţie Locală ar fi mai bine protejaţi şi ar beneficia de drepturile prevăzute prin lege pentru ei şi neacordate. De asemenea, lucrurile ar arăta mai bine şi dacă aceştia nu ar face obiectul unor campanii de discreditare agresive duse de anumite persoane şi grupuri interesate", se mai arată în comunicatul citat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus