Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
11°C

Se anunță primele reparații la străzile din Sibiu în acest an: în Orașul de jos, în Turnișor și în Broscărie și Zona industrială est

Se anunță primele reparații la străzile din Sibiu în acest an: în Orașul de jos, în Turnișor și în Broscărie și Zona industrială est

Odată cu încălzirea vremii, municipalitatea anunță lansarea mai multor șantiere. Ieri, Primăria a transmis că deschide șantiereile de investiții publice, iar astăzi a transmis un comunicat în care anunță reparații ample pe străzi.

Potrivit conducerii orașului, a fost deja emisă comanda pentru primele trei străzi, care vor intra în reparații. Acestea se află în cartiere diferite ale municipiului.

„În 2023, un număr de 30 de străzi din Sibiu au fost reparate prin înnoirea completă a stratului de asfalt, pe unele dintre acestea, acolo unde a fost nevoie, refăcându-se și trotuarele. Pentru că vremea se încălzește, reluăm și reparațiile pe străzile din Sibiu. Am emis deja comandă pentru primele 3 străzi, care vor intra în lucru în acest an. În paralel se vor desfășura și lucrări de reparații ale defectelor punctuale de pe străzi, apărute după sezonul rece”, a explicat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Astfel, următoarele 3 străzi intră în lucru începând de azi, 28 februarie:

· Str. Ștefan cel Mare (De la sensul giratoriu cu str Henri Coanda până la ieșirea din Sibiu spre Agnita)

· Str. Frigoriferului 

· Str. Vopsitorilor

Lucrările pe străzile Ștefan cel Mare și Frigoriferului vor începe cu reparațiile la trotuare, această etapă executându-se fără restricții în circulație, pe timpul zilei. La final se va freza asfaltul vechi de pe carosabil și se va așterne noul strat, această ultimă operațiune urmând să fie efectuată pe timpul nopții, pentru a reduce disconfortul în trafic. 

Pe strada Vopsitorilor, o stradă îngustă, cu sens unic, circulația se va închide în totalitate în perioada lucrărilor – 4 martie – 15 aprilie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1052

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus