Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
10°C

Tursib anunță oficial înființarea a șapte stații noi, începând de luni: Cartierul Arhitecților, Tropinii Noi și Curmătură

Tursib anunță oficial înființarea a șapte stații noi, începând de luni: Cartierul Arhitecților, Tropinii Noi și Curmătură

Compania de transport în comun a Sibiului anunță într-un comunicat de presă remis joi că începând de luni, 4 martie, vor intra în folosință șapte stații noi.

Conform oficialilor Tursib, acestea au luat naștere ”în urma unei analize detaliate a anumitor trasee și a solicitărilor clienților noștri”.

Redăm mai jos lista completă a modificărilor care vor intra în vigoare începând cu data de 04.03.2024.

Traseul 11: se va suplimenta numărul de autobuze care deservesc acest traseu, se va prelungi traseul prin schimbarea capătului de linie și se vor înfiinţa următoarele 3 stații noi:

2 staţii de autobuz în zona magazinului Kaufland de pe strada Calea Cisnădiei (stația “Kaufland Arhitecților 1” și stația “Kaufland Arhitecților 2”);

1 staţie de autobuz în dreptul magazinului Penny de pe strada Calea Cisnădiei (stația “Penny Arhitecților”)

Traseul 22 Sibiu – Păltiniș: se vor înființa 4 stații noi după cum urmează:

Staţie spre Păltiniş, în Tropinii noi, la troiță (stația “Tropinii noi 2”);

Staţie spre Sibiu, imediat după parcarea imobilului situat în Tropinii Noi, în dreptul marcajului pentru delimitarea benzilor de circulație cu linie întreruptă (stația “Tropinii noi 1”);

Staţie spre Păltiniş în parcarea Pensiunii „Briana” (stația “Mai Curmătură 2”);

Staţie spre Sibiu după Pensiunea "Mai", în parcare (stația “Mai Curmătură 1”);

Traseul 13: se va mări frecvența curselor care circulă până în stația “Muzeul Astra”, iar în zilele de luni - vineri vor fi 42 de curse în loc de 22 și în zilele de weekend vor fi 22 de curse în loc de 15.

Traseele 1, 2, 5, 10, 15, 18: se va ajusta programul de transport pentru eficientizarea acestora.

”Noile orare vor fi disponibile pe site-ul www.tursib.ro în secțiunea “Trasee”, în stațiile Tursib, în aplicația mobilă SibiuBus și în secțiunea de planificare a călătoriei de pe portalul și de pe site-ul Tursib, începând cu data de 4 martie 2024. Sperăm ca aceste modificări să vină în sprijinul clienților noștri și vă asigurăm că încercăm în permanență să optimizăm planul de transport pentru a oferi cele mai bune servicii”, mai transmit oficialii Tursib.

De mâine, autobuzele Tursib vor opri în șapte noi stații: două sunt în capătul cartierului Arhitecților

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus