Vineri,
12.04.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

AUR a început strângerea de semnături pentru europarlamentare pe bulevardul Mihai Viteazu. ”Avem candidați în aproape tot județul”

AUR a început strângerea de semnături pentru europarlamentare pe bulevardul Mihai Viteazu. ”Avem candidați în aproape tot județul”

Partidul AUR a demarat vineri o acțiune de strângere de semnături pe bulevardul Mihai Viteazu, zeci de sibieni arătându-se interesați de eveniment încă de la deschidere.

Oameni din toate păturile sociale au venit la cortul AUR, unii încercând să lege un dialog cu liderul George Simion, alții întrebând sincer dacă primesc bani pentru a semna.

George Simion și-a făcut apariția sumar, cu aproape o jumătate de oră înainte de programul anunțat, a salutat lumea, și-a făcut câteva fotografii și a plecat motivând că ”nu-i permite programul foarte încărcat” să mai stea.

În schimb, foarte volubil și dornic de discuții cu sibienii s-a arătat deputatul Sebastian Suciu. ”Am creat acest eveniment pentru a facilita strângerea de semnături, având în vedere comasarea alegerilor. Azi dimineață am primit aprobarea, conform hotărârii Primăriei Sibiu avem voie să ne desfășurăm activitatea în această locație. Ne aliniem deciziilor Guvernului și, în primă fază, astăzi strângem semnături pentru europarlamentare. În momentul în care o să primim cele necesare pentru locale o să suplimentăm listele. Până acum oamenii sunt destul de receptivi, avem deja multe semnături. Am împărțit și mărțișoare, fiind 1 martie”, a declarat el.

Întrebat de candidații AUR la Consiliul Județean și Primăria Sibiu, Sebastian Suciu a precizat că numele vor fi anunțate în curând.

”Nu am stabilit încă listele de candidați, doar la europarlamentare îl avem pe domnul conferențiar universitar dr. Dragoș Dragoman. La nivel de Consiliu Județean, primărie, consilii locale nu am definitivat, încă suntem în discuții, urmând ca în scurt timp să face anunțurile cuvenite. Nu am făcut sondaje, sunt niște discuții interne pe care le-am purtat cu mai multe persoane la nivelul județului și al municipiului. Pe de altă parte avem candidați în aproape tot județul, avem aproximativ 80% acoperire din localități și consilii locale”, a mai precizat deputatul AUR.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1810

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gigi

Acum 1 lună

Au avut noroc ca n-a plouat, se fleșcăiau de tot patrioții de carton...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Stefan Keresztes

Acum 1 lună

Grupul extremist și rusofil nu merită votul sibienilor. Sibienii iubesc coexistența pașnică între români, maghiari, germani, rromi și celelalte etnii care locuiesc în județul Sibiu și în Transilvania de sud în general. Amintiți-va de incidentele etnice de la Valea Uzului și de faptul că George Simion are interdicție de intrare în Republica Moldova și în Ucraina pentru încă 5 ani!
Raspunde

Sibianul

Acum 1 lună

Da votează pe Turcan, Campean, fodor Faraon Dan Barna ca merita. Sibienii au uitat cum au fost ținuți în casa. Votați. Uie Psd. Pas cu pas v.am dus de nas
Raspunde

Ha, ha, ha! Slava UDMR?

Acum 1 lună

Acest mesaj a fost moderat din cauza limbajului care incită la ură

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@Sibianul

Acum 1 lună

Pe hauri sigur nu ți-i votează sibienii. Sibienii din Sibiu zic, nu postaci ca tine, de te miri de unde.
Raspunde

@@sibian

Acum 1 lună

Da, și uite-așa mai prind Raluca și Daniela încă 4 ani de ciordeli…, Așa e bine?!
Raspunde

Mălin Bot

Acum 1 lună

Servicile britanice si cele ucrainiene detin probe că liderul AUR George Simion a fost desconspirat ca agent si colaborator pro-rus. Justitia ucraineana si cea din Basarabia i-au interzis intrarea in tarile lor. Individul este considerat ,,persona non-grata,, - eticheta internationala pentru spionii desconspirati. Dar ce sa vezi, afara este senin si trompetele AURolace se fac ca ploua! Oricum, să votezi pe a******, asta e r***** mental. Să susții AUR ptr. ca ești plătit de ruși, trompetă ordinara, e și mai josnic.

Raspunde

Xxx

Acum 1 lună

La ce moace au e obligatoriu sa pastrezi distanta daca nu vrei sa te muste vreunul
Raspunde

Bleahh

Acum 1 lună

Cele mai urate alegeri pe care le trăiesc! Voi avea de ales intre niște cleptomani galbeni / rosii respectiv Raluca și Daniela conduse de fratii oieri transformați in oameni de faceri Nelu și Tika și niște extremiști semidocti și certăreți !!! Fugiți pana mai puteți fraților, România devine nefrecventabilă !
Raspunde

Cornel Sibianul

Acum 1 lună

Sebastian Suciu minte cum deschide gura. Oricum, AUR nu are șanse să aibă consilieri nici măcar în Consiliul Local Sibiu. Nici în 2020 nu a câștigat niciun loc în CJ Sibiu.
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 lună

In 2020 la locale practic nici nu existau, acum e cu totul altceva. La locale, in toata țara, au avut vreo 0,3% in 2020 (pur si simplu nu au avut candidati), dupa 3 luni, la generale, au avut spre 10%.
Raspunde

Pastor marginas

Acum 1 lună

Acest mesaj a fost moderat din cauza limbajului licențios

Raspunde

Galerie cu prosti

Acum 1 lună

Oprtunisti … asta ne mai trebuia…trompete ….

Raspunde

Marius

Acum 1 lună

Privirea doamnei care stă cu mâna în șorț este hipnotizantă... Mult succes doamnă, sunt convins că o să aveți cele mai multe liste cu semnături. :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus