Vineri,
12.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Consultare publică în Șelimbăr: CON-A vrea urbanizarea zonei din apropiere de Shopping City. Ce planuri are compania

Consultare publică în Șelimbăr: CON-A vrea urbanizarea zonei din apropiere de Shopping City. Ce planuri are compania

Primăria comunei Șelimbăr invită pe oricine este interesat să consulte documentele disponibile și să transmită observații cu privire la planurile de urbanizare a unei zone de aproximativ trei hectare, aflată în apropierea centrului comercial Sibiu Shopping City.

Anunțul a fost făcut încă de la jumătatea lunii februarie și vizează o serie de terenuri pe care CON-A le are lângă drumul național, vizavi de sediul central al companiei, pe strada Mihai Viteazu din Șelimbăr. Terenurile însumează aproape 30.000 de metri pătrați.

Anunțul are în vedere modificarea Planului Urbanistic Zonal cu scopul ”Urbanizare - Locuire și servicii”, etapa dezbaterii publice fiind una necesară și firească în această fază.

puz cona

”Scopul prezentei documentații de urbanism este acela de a studia și a reglementa modul în care se va amplasa un ansamblu urban cu funcțiuni mixte după cum urmează: zonă de servicii, locuire și spații verzi. La baza acestei documentații de urbanism a stat intenția beneficiarului de a construi un ansamblu urban cu funcțiuni mixte pe două parcele în suprafață de 19.441 metri pătrați, respectiv 10.938 metri pătrați”, se precizează în anunțul primăriei Șelimbăr.

Contactați de reporterul Turnul Sfatului, reprezentanții companiei CON-A au explicat că din punctul lor de vedere prioritară în acest moment este posibilitatea de amenajare a unor noi drumuri de acces în zona terenurilor amintite. După care se are în vedere construirea unui centru pentru copiii angajaților CON-A, inclusiv cu zone de relaxare și spații pentru sport.

”Suntem interesați pe termen scurt și mediu de urbanizarea zonei adiacentei parcului auto pe care îl deținem în Șelimbăr, respectiv crearea unor drumuri de acces și dezvoltarea unui centru pentru copiii angajaților CON-A, eventual și a unei zone recreațional-sportive pentru angajați, precum minifotbal și tenis”, au transmis oficialii companiei sibiene.

Termenul limită pentru depunerea eventualelor observații sau puncte de vedere cu privire la aceste planuri este 11 martie. Cine este interesat o poate face fie contactând direct primăria la sediul din str. Mihai Viteazu, fie telefonic: 0269560001, fie online: [email protected]. Persoană de contact este arhitectul șef Marius Teodorescu.

cona selimbar

Citește și:

CON-A a ajuns la un portofoliu de proiecte de 1,5 miliarde euro. Majoritatea sunt fabrici predate la cheie

Firma sibiană CON-A a primit distincția „Firma anului 2023". „Calea pe care mergem se bazează pe muncă, seriozitate și dezvoltare sănătoasă”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus