Sâmbătă,
13.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Tursib: Dacă pasagerii observă pe parcursul călătoriei persoane care produc distrugeri ale autobuzelor, avem rugămintea să ne transmită aceste incidente

Tursib: Dacă pasagerii observă pe parcursul călătoriei persoane care produc distrugeri ale autobuzelor, avem rugămintea să ne transmită aceste incidente

În ultima perioadă, au fost înregistrate mai multe cazuri de distrugere a scaunelor din autobuzele Tursib.

Dorim să subliniem pe această cale importanța întreținerii adecvate a autobuzelor pentru a menține standardele ridicate ale transportului public  în comun.

Echipa Tursib depune eforturi constante pentru a asigura că pasagerii beneficiază de condiții optime în timpul călătoriilor, însă rugăm și călătorii să aibă grijă și să nu contribuie la distrugerea acestora.

Apelăm pe acestă cale la spiritul civic al călătorilor, iar dacă observă pe parcursul călătoriei persoane care produc distrugeri ale autobuzelor (inscripționări cu graffitti, distrugerea tapițeriei autobuzelor, ruperea materialelor informative din autobuze, lipirea  de stickere, etc), avem rugămintea să ne transmită aceste incidente fie telefonic la numărul 0269-426-100, interior 111, fie pe adresa de e-mail [email protected].

În sesizare rugăm călătorii să ne furnizeze următoarele detalii pentru o identificare cât mai rapidă și precisă a autobuzului:

  • Descrierea situației;
  • Data;
  • Ora;
  • Stația;
  • Linia;
  • Direcția de deplasare a autobuzului.

Autobuzele Tursib sunt dotate cu sisteme de supraveghere video, iar organele competente vor lua măsurile adecvate în aceste situații.

Reamintim totodată că distrugerea bunurilor este considerată un act ilegal și este sancționată în consecință.

Apreciem orice implicare și le mulțumim călătorilor care respectă autobuzele și contribuie la menținerea acestora în condiții bune.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus