Luni,
22.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Spectacole dedicate Zilei Femeii la Sala Traube, la Mediaș

Spectacole dedicate Zilei Femeii la Sala Traube, la Mediaș

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură, invită în acest sfârșit de săptămână doamnele și domnișoarele, la o serie de evenimente care le sunt dedicate, desfășurate la Sala Traube. Manifestările debutează sîmbătă, 9 martie, de la ora 19:00, cu un spectacol de muzică și dans intitulat „E clipa ta“, în compania lui Virgil Suciu și a formației Dinamic, cu participarea tinerilor din cadrul secției canto – muzică ușoară a Clubului Copiilor Mediaș, coordonați de profesorul Claudiu Șimon.

Duminică, 10 martie, începând cu ora 18:00, medieșenii sunt invitați la spectacolul „În dar de ziua ta, femeie!“, în cadrul căruia trupa de teatru „Noi…și atât“ oferă publicului spectator cinci scenete: „Cine e Didina?“, „La Bijutier“, „Sărbătoritul“, „O mamă nemaipomenită“ și „N-am găsit altă rimă“. Alături de actori vor fi prezenți membrii formației medieșene Motto, care vor susține un concert dedicat Zilei Femeii.

Intrarea la cele două spectacole este liberă, în limita locurilor disponibile.

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură, invită în acest sfârșit de săptămână doamnele și domnișoarele, la o serie de evenimente care le sunt dedicate, desfășurate la Sala Traube. Manifestările debutează sâmbătă, 9 martie, de la ora 19:00, cu un spectacol de muzică și dans intitulat „E clipa ta“, în compania lui Virgil Suciu și a formației Dinamic, cu participarea tinerilor din cadrul secției canto – muzică ușoară a Clubului Copiilor Mediaș, coordonați de profesorul Claudiu Șimon.

Duminică, 10 martie, începând cu ora 18:00, medieșenii sunt invitați la spectacolul „În dar de ziua ta, femeie!“, în cadrul căruia trupa de teatru „Noi…și atât“ oferă publicului spectator cinci scenete. Alături de actori, vor fi prezenți pe scena Sălii Traube membrii formației medieșene Motto, care vor susține un concert dedicat Zilei Femeii.

Intrarea la cele două spectacole este liberă, în limita locurilor disponibile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus