Sâmbătă,
13.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Acțiune de ecologizare a râului Cibin: Oricine vrea să ajute la curățenie e invitat vineri, lângă podul de pe Alba Iulia

Acțiune de ecologizare a râului Cibin: Oricine vrea să ajute la curățenie e invitat vineri, lângă podul de pe Alba Iulia

Apele Române prin Sistemul de Gospodărie a Apelor Sibiu organizează vineri, de la ora 09:00, o acțiune de ecologizare a râului Cibin. Evenimentul este deschis oricui vrea să ajute și se va desfășura în municipiul Sibiu, pe ambele maluri.

Conform oficialilor Sistemului de Gospodărire a Apelor Sibiu, acțiunea de ecologizare este organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită în 22 martie. Anul acesta celebrarea are motto-ul: ”Apă pentru pace”.

”La această acțiune vor participa elevii de la Liceul Teoretic ”Constantin Noica” și de la Colegiul Economic ”George Barițiu”, ambele din Municipiul Sibiu. Din partea Sistemului de Gospodărire a Apelor Sibiu vor participa toți colegii. Invităm toți locuitorii orașului Sibiu să participe la această primă acțiune de ecologizare ”APĂ PENTRU PACE””, a declarat inginerul șef Sebastian Nicolae Forir.

Cine vrea să dea o mână de ajutor trebuie să știe că întâlnirea va avea loc vineri, 15 martie, ora 9.00 la podul de pe Șoseaua Alba-Iulia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Tanti Rezi

Acum 1 lună

Principial masura e laudabila. Dar ea trebuia sa vina doar dupa ce primaria se ocupa de curatarea la modul serios al zonei Pod Alba Iulia – amonte pana in capatul strazii Zavoi - limita municipiu. Acolo e nevoie de escavator (nu de copii!) pentru a extrage sute de anvelope, placi de azbociment, moloz, etc. ce zac in Cibin de zeci de ani ignorate de primarie.
Raspunde

Vox Populi

Acum 1 lună

Acolo in Zavoi, politia locala trebuie sa fie permanent instalata ( nu sa doarma prin birouri) sau sa se monteze camere de luat vederi pt ca altfel nu este nici cea mai mica sansa sa scapam de gunoaie (si la propriu si la figurat)!!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

“Cel care sacrifică libertatea pentru securitate, nu merită niciuna dintre ele!” – Benjamin Franklin

Acum 1 lună

Nu va mai satura D-zeu de atatea camere. Camerele nu pot fi infinite pentru a proba orice infractiune. Pe filozofia ta putem ajunge foarte repede ca in Rusia / China – la nr. de camere si sistemul de credite sociale / supraveghere, statul militienesc roman fiind foarte dornic sa faca asta pentru a-si mari controlul asupra populatiei.
Raspunde

@“Cel care sacrifică libertatea pentru securitate, nu merită niciuna dintre ele!” – Benjamin Franklin

Acum 1 lună

te incurca camerele pt ca nu mai poti sa-ti arunci gunoiul acolo fraiere?
Raspunde

Vecinul Cibinului

Acum 1 lună

Este laudabila actiunea si sper sa participe cat mai multi voluntari. Daca era in weekend, poate se adunau mai multi oameni. Pe de alta parte, sunt de acord ca este nevoie si de interventia primariei cu utilaje speciale. In unele locuri este greu de ajuns sau obiectele aruncate sunt mult prea mari sau prea grele pentru a fi stranse de voluntari. Eu locuiesc foarte aproape de malul raului Cibin si mereu ma minunez de ce pot arunca unii pe maluri sau in apa...eu i-as pedepsi cu inchisoarea. La fel si pe cei care ard cabluri pentru fier vechi in Turnisor si pe care nu stiu daca politia locala ii vizitează...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus