Miercuri,
17.04.2024
Innorat
Acum
10°C

O parte din locuitorii din Cisnădie și cei din Cisnădioara nu vor avea apă potabilă la robinete pe parcursul zilei de joi

O parte din locuitorii din Cisnădie și cei din Cisnădioara nu vor avea apă potabilă la robinete pe parcursul zilei de joi

O parte din locuitorii din Cisnădie și cei din Cisnădioara nu vor avea apă potabilă la robinete pe parcursul zilei de joi.

Apă Canal Sibiu S.A. a anunțat că joi, 14 martie, în intervalul orar 8.00 – 18.00, vor fi executate lucrări de racordare a rețelei de distribuție apă potabilă, nou executată de pe strada Măgurii (tronson strada Măgurii – intersecție cu strada Băilor și strada Măgurii – intersecție cu strada Șipotului) din localitatea Cisnădie la rețeaua existentă a orașului. Acestea vor fi realizate de către STRABAG SRL, în cadrul proiectului Contract Lucrări CL 11 – Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare din localitățile Poplaca, Rășinari, Cisnădie, Cisnădioara și Tocile și colector ape uzate.

Pe durata lucrărilor, în intervalul orar sus menționat, va fi întreruptă furnizarea apei potabile în localitatea Cisnădioara, iar în Cisnădie - pe străzile Garofiței, Băilor, Suru, Măgurii (parțial), Șipotului, Lungă, Argintului, Merilor, Cireșilor, Prundului, H. Gemeiner, Stupului, Caișilor, Crinului, Vopsitorilor, Mihai Eminescu, Vișinilor, Tesătorilor, Trandafirilor, Sibiului, Sălciilor, Izvorului, Chateaux Tiherry, Lacului, Stejarului, Verni Gerode, Iasului, Nufărului, Șaua Șteflești, Tineretului, Sportului, Voinței, Muncel, Rozdești, Valea Frumoasei, Păltinișului, Oncești, Goliște, Piața Nouă, Prejbei, Liliacului, Livezii.

„La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure. Relații suplimentare pot fi obținute apelând Call Center – 0269962 sau  Dispecerat - tel. 0269/222.777. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, transmit reprezentanții Apă Canal Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2272

Comentarii

1 comentarii

John Doe

Acum 1 lună

O zi fără apă se descurcă ei cumva dar sunt interesat când va veni ziua fără huja în primărie...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus