Marţi,
16.04.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Vremea săptămâna viitoare: ploaie și frig. -2 grade, minima, mâine, în municipiul Sibiu

Vremea săptămâna viitoare: ploaie și frig. -2 grade, minima, mâine, în municipiul Sibiu

Vremea se menține rece, săptămâna viitoare, în județul Sibiu, precizează meteorologii sibieni în prognoza pentru săptămâna viitoare.

Mâine, luni, 18 martie, temperatura în municipiul Sibiu va fi între -2 și 11 grade Celsius.

”Vremea se va răci, devenind normală din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe, iar în zona montană aferentă se vor semnala ninsori în zonele mai înalte și temporar lapoviță sau ploaie în cursul zilei la altitudini de sub 1400 m. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în zonele joase, iar la munte mai ales în zonele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 12 grade, iar cele minime între -3 și -1 grad. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață”, se precizează în prognoza pentru mâine.

Ieri, la ora 08, stratul de zăpadă măsura la munte 197 cm la Bâlea Lac și 47 cm la Păltiniș.

Vremea, săptămâna viitoare: ceață, ploaie și frig

Toată săptămâna viitoare, vremea se va ,menține rece, cu temperaturi negative pe timpul nopții, ceață dimineața, nori și ploaie pe timpul zilei.

Luni

Vremea se va răci, devenind normală din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe, iar în zona montană aferentă se vor semnala ninsori în zonele mai înalte și temporar lapoviță sau ploaie în cursul zilei la altitudini de sub 1400 m. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în zonele joase, iar la munte mai ales în zonele montane înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 12 grade, iar cele minime între -3 și -1 grad. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.

Marți

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros. Izolat va ploua. La munte precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 8 grade, iar cele minime între -1 și 1 grad. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.

Miercuri

Vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. La munte precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 9 grade, iar cele minime între -1 și 1 grad.

Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.

Joi

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va avea unele înnorări trecătoare. La munte izolat se vor semnala precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 12 grade, iar cele minime între -1 și 1 grad. Izolat dimineața vor fi condiții de ceață.

Week-end

Vremea se va încălzi față de intervalul precedent. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi scăzută.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus