Marţi,
16.04.2024
Partial Noros
Acum
21°C

Sibiul a înflorit. Orașul s-a îmbrăcat în culori de primăvară

Sibiul a înflorit. Orașul s-a îmbrăcat în culori de primăvară

Este trecut de mijlocul lunii martie, iar la Sibiu peisajul este unul superb. Copacii au dat vestea că primăvara a venit și bucură zilnic priveliștea trecătorilor.

Parcul Sub Arini, strada Tudor Vladimirescu, Bulevardul Corneliu Coposu, strada Arhivelor, toate au căpătat culori de primăvară și întregesc peisajul superb din aceste zile.

Cu flori albe sau roz, mai mici sau mai mari, copacii înfrumusețează zonele verzi ale Sibiului.

Turnul Sfatului vă prezintă mai jos câteva fotografii realizate pe parcursul zilei de luni, 18 martie.

Fotografii realizate de Danusia Reulea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Nickname

Acum 4 săptămâni

Bună ziua! Este foarte frumos că au mai rămas copaci și pomi care mai înfloresc.Aceștia după pozele făcute par să fie în Centrul orașului și străzile aferente sau zonele unde vă place să faceți poze. De ce nu veniți și prin cartierele de blocuri și alte zone ale Sibiului unde nu mai sunt copaci și nici pomi.Pentru că au fost copaci și pomi, nuci, brazi și alte soiuri de copaci.Au rămas niște uscături puse de firma Geigar după ce au tăiat tot ce a fost sănătos.Iar oamenii needucați pentru că tot cei de la Geigar au tăiat tufișurile din zonele verzi.Spuneam oamenii needucați calcă și pe puțina iarbă care se străduiește să nu se lase distrusă cu totul.Și dacă îi spui bipedului ca să nu îi spun altcumva că de ce calcă iarba,te înjură și mai nou îți arată că îți dă în cap dacă îl mai superi.Interesant este că în parcuri făcute între două blocuri (vai și amar de cei care locuiesc acolo) vine o faună bipedă care vine cu copiii lor care țipă chiar urlă de te doare capul. Am asistat la o situație grobiană când o mamă cu părul roz fumând, îl trimite pe copilul ei să își facă nevoile la rădăcina unui brad schilodit care a rămas netăiat.La un moment dat băiatul strigă către maică sa:" Mamă îmi vine să mă cac!!!??". Iar maică sa trăgând din țigară fericită pentru plodul ei îi spune: "Cacă-te la rădăcina copacului!!!?". Iar eu mergând spre mașină,parcarea este exact ocolo, am spus mamei copilului pentru că parcarea fiind aproape, îi spun Panterei cu păr Roz:"Doamnă pot să-i dau hârtiei igienică băiatului dacă tot își face nevoile pe plantația publică???".Iar maică sa fericită a spus:"Dacă aveți la mașină dați-i vă rog hârtie igienică." Dar puteți să stați până se cacă copilul???!!! Mai spune rozaceea trăgând tacticos din țigară. Am plecat fericit că există Populația Gheboasă și Planeta Maimuțelor,mai mult de 90%...din Populația Țării!!!
Raspunde

Pastor marginas

Acum 4 săptămâni

Bine zisa treaba cu copacii inflroiti: au inflorit acolo unde au mai ramas copaci adica probabil pe cel mult 20-25% din strazile din oras. In rest au chelit tot si au plantat paie in loc...scuze, nu au chelit, au "modernizat". Suntem noi niste needucati si postaci pentru ca cerem copaci si spatii verzi si cerem sa nu se mai taie arborii. De fapt, nu intelegem viziunea avangardista a ciumei Fodoristan care nu doreste decat binele sibienilor! Ha!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus