Sâmbătă,
13.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Cabanierii din Rânca cer redeschiderea mai repede a Transalpinei. Se plâng că pierd turiștii de Ziua Muncii și de Paște

Cabanierii din Rânca cer redeschiderea mai repede a Transalpinei. Se plâng că pierd turiștii de Ziua Muncii și de Paște

Cabanierii din stațiunea Rânca, județul Gorj, au semnat o petiție online prin care cer redeschiderea Transalpinei mai devreme decât prevede legea, anunță Agenția de presă Rador, care citează Radio Craiova.

Asociația Cabanierilor și Concesionarilor din stațiune solicită să fie redeschis cel mai înalt drum din România la 1 mai. Astfel, zona ar atrage turiști în minivacanța de Ziua Muncii și de Paște.

”Acest traseu montan iconic este o bijuterie a naturii, oferind o experiență unică turiștilor și susținând economia locală prin turismul ecologic și aventura în aer liber”,  se arată în petiția online. Aceasta a fost semnată până acum de peste 100 de persoane.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus