Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Între 2 și 7 grade, azi, în municipiul Sibiu. Va ninge la munte

Între 2 și 7 grade, azi, în municipiul Sibiu. Va ninge la munte

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei, anunță meteorologii în prognoza pentru astăzi.

”Cerul va fi temporar noros. Pe arii restrânse se vor semnala precipitații sub formă de ploaie. La munte precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în zonele joase, iar la munte va avea intensificări în zonele înalte. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 și 8 grade, iar cele minime între o și 2 grade. Izolat se va semnala ceață și brumă”, se precizează în prognoză.

Ieri, la ora 08, stratul de zăpadă măsura la munte 199 cm la Bâlea Lac și 41 cm la Păltiniș.

În municipiul Sibiu vor fi astăzi între 2 și 7 grade Celsius, la Dumbrăveni între 1 și 8 grade, la Păltiniș, între -4 și 2 grade Celsius, iar la Bâlea Lac, doar temperaturi negative, între -9 și -6 grade Celsius.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus