Sâmbătă,
27.04.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Poliția Sibiu caută iubitor de câini. Înscrierile se fac până în 3 aprilie

Poliția Sibiu caută iubitor de câini. Înscrierile se fac până în 3 aprilie

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu (IPJ) organizează concurs pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unui post vacant de agent II (conductor câini) din cadrul Biroul Ordine Publică.

Înscrierea se realizează până la data de 3 aprilie, ora 16.00 (inclusiv în zilele nelucrătoare), online la adresa de e-mail [email protected] – prin cererea de înscriere tip, completată cu datele solicitate, însoțită de toate documentele menționate în anunț postat pe portalul de servicii electronice al Ministerului Afacerilor Interne (HUB servicii MAI), care constituie dosarul de recrutare.

Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 03.04.2024, orele 16:00, nu vor fi luate în considerare.

Anunțul poate fi vizualizat pe portalul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne și pe pagina de internet a unității, respectiv sb.politiaromana.ro, secțiunea Carieră, sub-secțiunea Posturi scoase la concurs.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu la numărul de telefon 0269/208.318.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus