Sâmbătă,
13.04.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Prea îngustă pentru lucrări: Stradă din centrul Sibiului închisă trei zile

Prea îngustă pentru lucrări: Stradă din centrul Sibiului închisă trei zile

Strada Konrad Haas din centrul istoric al Sibiului s-a închis astăzi traficului pentru trei zile.

Pe strada amintită au demarat lucrările de restaurare la fațada unei locuințe, însă lățimea arterei nu permite accesul muncitorilor în paralel cu traficul rutier. Din acest motiv Comisia de sistematizare a circulației a avizat închiderea accesului auto.

”Comisia de sistematizare a circulației a emis un aviz pentru efectuarea unor lucrări la fațada unui imobil privat de pe această stradă. Dat fiind faptul că strada este foarte îngustă, iar pentru execuția lucrărilor este necesară amplasarea unor schele, Comisia a avizat închiderea circulației în perioada 26-29 martie”, au informat reprezentanții Primăriei Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Troll.E.Buzu

Acum 2 săptămâni

E o strada foarte veche, e firesc sa fie probleme de latime. Insa daca e sa comparam latimea acestei strazi cu foarte multe dintre strazile nou facute in ultimele decenii, zau ca exista "concurență" serioasă. Si nu stiu ce scuza au acele strazi pentru latime... Poate ne lamuresc cei de la urbanism?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus