Miercuri,
17.04.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

Unul din cei doi subprefecți ai Sibiului a fost eliberat din funcție

Unul din cei doi subprefecți ai Sibiului a fost eliberat din funcție

Sebastian Gheorghe Șebu a fost eliberat din funcția de subprefect de către Guvernul României în cursul zilei de 28 martie. Deocamdată nu a fost anunțat un înlocuitor al acestuia.

Pensionar MAI din 2016, director de cancelarie în cadrul Instituției Prefectului între 2017 și 2019, Sebastian Șebu (foto centru) a fost numit în funcția de subprefect al Sibiului în 12 ianuarie 2022. În cursul zilei de joi, Guvernul a decis, prin hotărâre, eliberarea lui din funcţie, alături de cea a unui subprefect de Dâmbovița. Hotărârea nu este motivată și nici nu a fost urmată de una prin care să fie numită vreo altă persoană în acest post.

În prezent, celălalt post de subprefect este ocupat din octombrie 2023 de către Gabriel Floarea, fost consilier local în Cisnădie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Prefectu lu peste

Acum 2 săptămâni

ce subprefect !! ce a facut notoriu ??!! o cloaca de incompetenti , promovati de partide de rahat , penali in functii publice , fara rusine , care stau pe banii nostrii , daca ii scuturi bine nu ramane nimic de ei , daca ii duci in privat sunt zero barat !!! niste oportunisti , lingai
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus