Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Sibiul are trei medaliați cu bronz la Olimpiada Națională de Matematică și primul premiu obținut vreodată la Olimpiada Națională de Lingvistică

Sibiul are trei medaliați cu bronz la Olimpiada Națională de Matematică și primul premiu obținut vreodată la Olimpiada Națională de Lingvistică

Din șapte elevi participanți la etapa națională a Olimpiadei de Matematică clasele VII-XII, trei se întorc acasă cu medalii de bronz. Este vorba despre Carla Lăzăroaie, clasa a VII-a de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, pregătită de prof. Steliana Anuța Mărginean și elevii Ioan Daniel Bischin, clasa a XI-a de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, pregătit de prof. Georgeta Dorca Doriana, prof. Monica Stroe și prof. Cătălina Maria Rebegel și Alexandru Tudor Oancea, clasa a XII-a de la Colegiul Național Samuel von Brukenthal Sibiu, pregătit de prof. Cătălina Maria Rebegel.

„Felicit deopotrivă elevii calificați la națională, indiferent de rezultatul lor, și pe profesorii care i-au pregătit, atât la clasă cât și în cadrul activităților organizate de Centrul Județean de Excelență Sibiu, și nu în ultimul rând pe părinții care îi susțin. Sunt mândră de cei 3 elevi care aduc bronzul la Sibiu”, transmite inspectorul școlar pentru matematică, prof. Monica Stroe.

Premieră pentru Sibiu

O premieră pentru Sibiu a fost obținerea primului premiu din istoria participărilor la Olimpiada Națională de Lingvistică. Tudor Giurca, elev în clasa a VII-a la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu a reușit să obțină mențiune la acestă competiție care s-a desfășurat în perioada 5 - 7 aprilie la Ploiești. 

 

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Muresan

Acum 1 lună

Bravo lor! Avem copii buni, numai ca sigur vor apuca drumul strainatatii mai tarziu...
Raspunde

Maria

Acum 1 lună

Felicitări elevilor și profesorilor coordonatori! Dar în ceea ce privește Olimpiada Națională de Lingvistică vă rog să verificați informațiile înainte de a le publica (în acest caz sunt informații eronate - au mai venit și alți elevi cu rezultate, în alți ani).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus