Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Încep primele lucrări pe secțiunea a doua a autostrăzii Sibiu - Pitești. Asocierea turcă dă startul în zona Tălmaciu și Boița

Încep primele lucrări pe secțiunea a doua a autostrăzii Sibiu - Pitești. Asocierea turcă dă startul în zona Tălmaciu și Boița

Încep primele lucrări pe secțiunea a doua (Boița - Cornețu) a autostrăzii Sibiu - Pitești (A1), anunță Cristian Pistol, cel care conduce Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Odată cu emiterea primei Autorizații de Construire, Asocierea turcă Mapa Insaat Ve Ticaret AS - Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret AS poate începe o serie de lucrări în zona localităților Tălmaciu și Boița (județul Sibiu) atât la corpul autostrăzii cât și la structuri”, scrie Pistol.

Potrivit acestuia printre obiectivele care vor fi construite pe traseu se numără și viaductul de la km 13+181, care va avea o lungime de 650 m.

Citește și: Viaduct de 650 de metri, la Boița: Autorizație de construire pentru primul km al lotului 2 din Sibiu-Pitești

Lungimea secțiunii 2 este de 31,33 km, iar construcția trebuie finalizată în anul 2028.

Valoarea întregului contract, finanțat prin PT, este de 4,25 miliarde de lei (fără TVA).

Sursa foto: DRDP Craiova

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus