Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Sibianul Liviu Andrei, protagonist în serialul docu-reality „Vânătorii de Comori: România”. Premiera are loc în luna mai, la History Channel

Sibianul Liviu Andrei, protagonist în serialul docu-reality „Vânătorii de Comori: România”. Premiera are loc în luna mai, la History Channel

HISTORY Channel România anunță o nouă serie docu-reality de șase episoade, intitulată „Vânătorii de Comori: România”. Premiera va avea loc marți, 14 mai, de la ora 21:00. Protagonist în emisiune este și sibianul Liviu Andrei (foto stînga), antreprenor și deținătorul casei de amanet Liquid Money.

Produsul postului de televiziune are în centru o echipă de patru dealeri/anticari de obiecte de epocă. Aceștia sunt Liviu Andrei, Dan Greere, Ștefana Micu și Gabi Badea. Ei au la dispoziție 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important. În fiecare episod, „vânătorii” caută în piețe de vechituri, colecții personale și cheamă vânzători în magazinul lor, în speranța de a găsi cele mai interesante și profitabile obiecte care să se potrivească cererii clientului lor. Aceștia își fac strategii, negociază, fac achiziții riscante, toate cu speranța că vor da peste o adevărată comoară pe care o pot duce la bancă.

„Vânătorii de Comori: România” se concentrează pe obiectele cu semnificație istorică, de colecție și de mare valoare tranzacțională dintr-o mare varietate de domenii. De la obiecte de artă deținute de Familia Regală la suveniruri din perioada comunistă, seria docu-reality „Vânătorii de Comori” va spune istoria României prin povestea obiectelor de valoare.

Aceasta este cea de-a treia producţie locală a HISTORY Channel, după „Misterul Aurului Dacic" şi „Marcel Iureş Enigmele României".

Serialul de 6 episoade este produs de Paprika Studios, care este prezentă în 8 ţări din Europa Centrală şi de Est, dezvoltând şi producând programe de divertisment, reality şi seriale de ficţiune pentru mai mult de 30 de canale în 16 limbi, cu peste 600 de ore pe an".

Cine sunt cei patru protagoniști, potrivit paginademedia.ro

Liviu Andrei - antreprenor din Sibiu. A deţinut un clubul Liquid. A înfiinţat apoi casa de amanet Liquid Money.

Gabi Badea - acum „vânător de comori", Badea a fost fost campion la lupte libere. În 2015, a obţinut Locul I la Campionatul Naţional U23.

Dan Greere - este de profesie inginer. Lucrează în echipa casei de amanet, alături de Liviu Andrei şi de Gabriel Badea.

Ştefana Micu - influencer. Are aproape 2.000 de urmăritori pe Instagram. Este pasionată de obiecte vechi antichităţi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus