Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Târgul de Paști va avea loc în Piața Mare timp de 12 zile: „Anul acesta, târgul pune accent pe solidaritate”

Târgul de Paști va avea loc în Piața Mare timp de 12 zile: „Anul acesta, târgul pune accent pe solidaritate”

Ediția din acest an a Târgului de Paști de la Sibiu va avea loc între 26 aprilie și 7 mai, în Piața Mare a orașului. Experienței diversificate oferite vizitatorilor i se adaugă și o componentă socială, prin faptul că două căsuțe sunt oferite Protecției Copului și reprezentanților refugiaților din Ucraina.

Variație și măiestrie promit sibienilor și turiștilor organizatorii Târgului de Paști. „Vizitatorii sunt invitați să descopere o gamă largă de produse artizanale, care reflectă talentul și creativitatea expozanților. Bijuterii lucrate manual, obiecte decorative, produse de olărit și o varietate de cărți și felicitări create cu grijă sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile pentru cei ce caută cadouri unice și pline de sens. Deosebite vor fi și tablourile lucrate manual, cu păpuși din macrameu, ce adaugă o notă de originalitate și farmec târgului, demonstrând îndemânarea și atenția la detalii a meșteșugarilor”, se arată în comunicatul transmis în atenția cititorilor Turnul Sfatului de către organizatori.

Pentru copii, târgul este promis a semăna cu un loc de joacă: de la carusel, țarc cu iepurași, tren pe șine sau tren turistic, cei mici vor putea alege să se distreze și în spațiu pentru sărituri, într-un castel gonflabil și pe o pistă de carting.

Oferta din centrul Sibiului va fi completată de secțiunea culinară, pe ale cărei rafturi vor fi de la înghețată artizanală la coșulețe de Paști tradiționale. „Cremele tartinabile gourmet completează această experiență gustativă, iar pozele la minut cu magnet oferă o modalitate creativă de a păstra amintiri din vizita la acest eveniment festiv”.

Cauze sociale

Organizatorii Târgului de Paști au deschis evenimentul din Piața Mare și cauzelor care au nevoie de solidaritate și sprijin. „Anul acesta, târgul pune accent pe solidaritate, oferind spațiu pentru două cauze sociale importante. O casuță va fi dedicată Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu (DGASPC), iar o alta va găzdui reprezentanți din Ucraina, care vor prezenta produse și activități de sezon, reflectând spiritul comunității și al sprijinului reciproc”.

Târgul va fi deschis zilnic, între orele 11:00 și 21:00. Evenimentul devenit tradițional (prima ediție a avut loc în urmă cu 15 ani) este organizat de Asociația Events for Tourism.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Mioara

Acum 1 lună

Halal târg!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus