Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
13°C

FC Hermannstadt: Alexandru Uțiu nu a consumat droguri. El ieșise pozitiv la testul polițiștilor

FC Hermannstadt: Alexandru Uțiu nu a consumat droguri. El ieșise pozitiv la testul polițiștilor

Alexandru Uțiu, portarul de la FC Hermannstadt, nu a consumat droguri, transmit luni reprezentanții echipei sibiene. Acesta ieșise pozitiv la începutul lunii aprilie la un test al polițiștilor care îl opreseră pe autostradă.

„Rezultatele analizelor suplimentare efectuate la un laborator de specialitate în cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu au confirmat faptul că Alexandru Uțiu nu a avut în sânge substanțe interzise sau, pe românește, nu a consumat droguri, așa cum s-a presupus în urma testării cu un aparat de tip drugtest, efectuată de polițiștii rutieri pe A1 cu câteva zile în urmă,” se arată pe pagina de facebook a FC Hermannstadt

Alex Uțiu și-a primit înapoi permisul de conducere reținut în prealabil.

”Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au oprit pentru control un autoturism condus la km. 280, în zona Aciliu, pe sensul Deva – Sibiu, de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj. În urma testării șoferului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, spuneau în 5 aplrile oficialii IPJ Sibiu.

În aceste cazuri, testarea realizată la fața locului nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, astfel că șoferul  a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.

Oficialii FC Hermannstadt au precizat la momentul respectiv că substanța depistată (Benzodiazepină) ar putea proveni din medicamente.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 săptămâni

Cind recomandam sa nu acceptati testele politienilor si sa mergeti la IML eram luat la misto!Ei?Who the fuck is Alice?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus