Luni,
27.05.2024
Parțial Noros
Acum
21°C

Două străzi din centrul Sibiului intră în reparații ample. Asfalt nou și la intrare în Zoo

Două străzi din centrul Sibiului intră în reparații ample. Asfalt nou și la intrare în Zoo

Primăria Sibiu anunță într-un comunicat de presă remis marți că două străzi importante din centrul Sibiului, Dealului și Banatului, au intrat în reparații. În plus, în oraș sunt în desfășurare alte lucrări de întreținere.

Lucrările de reparații sunt în curs pe străzile Frigoriferului și Ștefan cel Mare, unde se lucrează la trotuare, precum și pe Calea Dumbrăvii, pe tronsonul dintre str. Ludoș și intrarea la Zoo Sibiu, intervenindu-se în această săptămână pentru așternerea noului strat de asfalt.

”În paralel, de luni, 15 aprilie, au început reparațiile pe alte 2 străzi situate în centrul Sibiului: Dealului și Banatului. În primă etapă se va lucra la trotuare, fără a afecta circulația auto. Ulterior, până în data de 15 mai se va interveni și pentru înlocuirea completă a stratului asfaltic de uzură. Lucrările pe carosabil se vor efectua fără închiderea traficului, frezarea asfaltului vechi urmând să se efectueze pe timp de zi, iar turnarea noului strat pe timp de noapte”, informează municipalitatea sibiană.

Pe de altă parte, lucrările de reparații anunțate pentru strada Mașiniștilor se amână în contextul în care societatea deținătoare a rețelei de gaz a notificat Primăria Sibiu cu privire la desfășurarea unor lucrări de înlocuire a conductei de pe această stradă, inclusiv a branșamentelor către proprietățile private. Astfel, reparațiile pe carosabil și trotuare vor fi reprogramate după finalizarea acestor intervenții.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2684

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Soferul neglijent

Acum 1 lună

Sa ne facem griji pentru copacii de pe banatului sau deja i-ati catalogat ca bolanvi si periculosi pentru pietoni si ne putem lua adio de la ei? mersi anticipat pentru raspuns.
Raspunde

Steve

Acum 1 lună

Pe Bulevardul Victoriei intre str. Transilvaniei si str. Ratiu a fost cineva de la primarie sa vada cum arata trotuarele?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus