Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Patru studente de la Facultatea de Științe Economice au inițiat o campanie de informare pentru a sprijini donarea de sânge

Patru studente de la Facultatea de Științe Economice au inițiat o campanie de informare pentru a sprijini donarea de sânge

Patru studente de la Facultatea de Științe Economice, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu au organizat în 10 aprilie campanie de informare „Sânge pentru Speranță". Florentina Udrea, Silvia Toader, Ștefania Simptea și Denisa Varga Denisa, susținute de profesorii lor îndrumători studentele care au pus la cale o campanie care a urmărit să promoveze donarea de sânge și să ofere o șansă la viață pentru cei aflați în nevoie.

„Prin intermediul aplicației BlooDoChallenge, participanții sunt încurajați să se implice activ în acest gest altruist. Lansarea campaniei a fost marcată de prezentări și discuții interactive, unde participanții au fost informați cu privire la importanța donării de sânge și la modalitățile de implicare. Eforturile studenților și ale profesorilor lor îndrumători au fost apreciate, iar comunitatea este încurajată să se alăture acestei mișcări de compasiune și solidaritate pentru a aduce speranță și lumină celor în nevoie”, spun fetele. 

Potrivit lor, prin acțiunile intreprinse în cadrul campaniei au adunat peste 80 de participanți. De asemenea, cu ajutorul spunsorilor, au reuși să doneze Centrului de Tansfuzie Sanguină 70 de sucuri naturale de sfeclă cu măr produse de Livada Rodina și 20 de pachete ce conțineau crichete, glucoză sau projituri de la Boromir. 

Studentele au fost susținute și de cei de la Tursib care au promovat afișul campaniei în toate autobuzele, timp de o lună. 

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus