Marţi,
30.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Igorrr vine la Sibiu și concertează în Piața Mare, la ARTmania

Igorrr vine la Sibiu și concertează în Piața Mare, la ARTmania

Organizatorii ARTmania anunță că trupa Igorrr, una dintre cele mai impresionante proiecte metal experimentale ale momentului, intra in line-up-ul festivalului ce va avea loc in perioada 26 – 28 iulie 2024 la Sibiu.

Igorrr, proiect numit astfel după numele purtat de gerbilul fondatorului Gautier Serre - animal de companie din familia micilor rozătoare, a apărut din dorința lui Serre de a-și transpune în sunete viziunea neconvenționala și pe deplin dinamică și a reușit să atragă atenția caselor de producție încă de la publicarea primului demo „Poisson Soluble” (2006), urmat de „Moisissure” în 2008.

„A ramane blocat într-o singură emoție este foarte plictisitor pentru mine; viața este o gamă largă de emoții – uneori ești fericit, alteori ești trist, furios, enervat, nostalgic sau uluit. Viața nu are o singura culoare. Iar cele 14 piese de pe «Spirituality And Distortion» sunt o calatorie prin diferite stari de spirit prin care am trecut”, spune Serre.

Igorrr abordează o varietate de genuri extrem de diferite, de la black metal, la sound-uri balcanice, muzică baroc, breakcore și până la trip hop.

Peste tot în discografia să poate fi găsită amprenta unor artiști care l-au influențat în dezvoltarea să muzicală, nume precum Meshuggah, Chopin, Cannibal Corpse, Bach, Domenico Scarlatti sau Aphex Twin. Însă, pentru că Serre nu a fost niciodată interesat să se încadreze într-un stil anume, să rămână static sau să recicleze ideile, fiecare piesă marca Igorrr este rezultatul unei explozii de creativitate, care, în ciuda diversității semnificative a lucrărilor sale de la un album la altul, a reușit să păstreze un univers coeziv.

Lansat inițial că un „one man show”, Igorrr a devenit din 2017 trupa, un colectiv muzical ce a adăugat un nou nivel de intensitate și energie debordantă în spectacolele live.

Abonamente și bilete pentru ARTmania Festival 2024: ultimele abonamente și bilete sunt încă disponibile pe website-ul oficial.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1025

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus