Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
13°C

O nouă librărie își așteaptă vizitatorii cu reduceri la Shopping City Sibiu

O nouă librărie își așteaptă vizitatorii cu reduceri la Shopping City Sibiu

Vizitatorii Shopping City Sibiu au ocazia acum să se bucure de prima librărie Diverta din Shopping City Sibiu și să beneficieze de promoții considerabile la toate produsele. În plus, pe tot parcursul lunii aprilie, clienții centrului comercial vor avea parte de o reducere suplimentară de 15%, la orice achiziție.

Noul magazin este amplasat la parter, în imediata apropiere a galeriei hypermarketului Carrefour. Prin inaugurarea Diverta din Shopping City Sibiu, locuitorii din oraș, dar și din Șelimbăr și împrejurimi, vor avea acces la o ofertă foarte variată care include cărți, articole de papetărie, rechizite, jocuri, accesorii pentru pictură și jucării. Cu ocazia deschiderii toți cei care vor trece pragul Diverta vor avea numeroase surprize plăcute. Astfel, pot fi achiziționate cărți cadou prin oferta de 2+1 la editurile Trei, Bookzone și Paladin, cărți cu până la 30% reducere de la editura Litera și Humanitas Junior, precum și din colecția de manga în limba engleză. Alte discounturi importante vizează o selecție de ghiozdane, genți, penare și caiete, reduse cu până la 50%. De asemenea, prețurile pentru seturile de jocuri de societate sunt cu până la 30% mai mici, iar stilourile, pixurile și markerele sunt, la rândul lor, cu până la 70% mai ieftine. Totodată, Diverta a pregătit și alte surprize cu ocazia Paștelui, care urmează să fie descoperite în librărie.

Deschiderea Diverta Shopping City Sibiu, cel de al doilea magazin al rețelei din oraș, vine ca urmare a dorinței reprezentanților centrului comercial de a pune la dispoziția vizitatorilor săi o gamă cât mai diversă de branduri și servicii de cea mai bună calitate, destinate întregii familii.

Diverta, cel mai mare lanț de librării din țară, este prezent de 25 de ani pe piața locală, devenind în timp magazinul la care se apelează un număr foarte mare de români pentru a cumpăra cărți sau articole pentru birou sau școală. În prezent, sunt 17 magazine Diverta în București și în marile orașe din țară, în care se găsesc peste 15.000 de articole.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina Shopping City Sibiu.

***

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, Reserved, Sinsay, Half Price, H&M, C&A, Deichmann, CCC, Humanic, Douglas, DM, Mohito, Cropp, House, Mizar,Triumph, Penti, Teilor, Smyk și Noriel, Lensa, Pandora sau hiperfarmacia Dr. Max.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului, cinema-ului Cineplexx și în curând și unei săli de fitness STAY FIT.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi pentru familii.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1 şi dispune de 1.600 locuri de parcare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Sus