Vineri,
03.05.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

De sărbători, MedLife ți-a pregătit oferte speciale pentru pachetele de sănătate. Întâmpină Paștele cu bucurie și o stare de bine

De sărbători, MedLife ți-a pregătit oferte speciale pentru pachetele de sănătate. Întâmpină Paștele cu bucurie și o stare de bine

„Sănătate!” este urarea pe care o primim și o adresăm probabil cel mai frecvent. Iar în fiecare an, odată cu venirea sărbătorilor, ne dăm seama că sănătatea este cu adevărat bunul cel mai de preț al fiecăruia dintre noi.

Modul ideal de a ne păstra sănătatea este prevenția, spun medicii buni. Printr-un stil de viață corespunzător, dar și prin intermediul analizelor și controalelor medicale de rutină, descoperim, astfel, din timp, orice afecțiune care ne-ar putea crea neplăceri. De aceea, în acest sezon, este vital să ne asigurăm că ne putem bucura de sărbători într-un mod care să ne mențină sănătoși.

În ajunul Paștelui, MedLife vine în întâmpinarea celor ce vor să îmbine bucuria și micile plăceri ale sărbătorilor cu un trai sănătos. Începând din data de 22 aprilie și până în primele zile ale lunii mai, beneficiezi de oferte care să te sprijine în călătoria ta spre o sănătate de fier.

Ucigașul silențios

Aceasta este denumirea populară a colesterolului mărit, o afecțiune pe cât de des întâlnită, pe atât de periculoasă. Principalul factor declanșator al bolilor cardio-vasculare, care ucid peste două milioane de persoane anual la nivelul Uniunii Europene, colesterolul „rău” (LDL colesterol) face parte din dieta zilnică a românilor, afectându-i în prima clasă de risc în privința aterosclerozei.

Iar sărbătorile sunt cu atât mai amenințătoare în această privință cu cât mesele îmbelșugate din această perioadă devin adevărate provocări pentru fiecare dintre noi. MedLife știe asta și, până pe 4 mai, la oricare alte 3 analize efectuate în rețea, beneficiezi de o analiză de colesterol total gratuită. Vei afla, astfel, dacă vasele tale de sânge sunt în pericol de a fi obstrucționate de plăcile aterosclerotice – lucru care poate duce la scăderea fluxului sangvin sau chiar la obstrucție totală în acest sens. Mai mult, consecințele nu sunt deloc de neglijat, fiind vorba de infarcturi: cardiac, cerebral sau mezenteric.

Pachete de sănătate personalizate

Suntem unici și la fel sunt și nevoile noastre. Așa că, medicii buni de la MedLife au conceput pachete de sănătate diferite pentru fiecare dintre noi. Iar până pe 5 mai beneficiezi de 20% discount pentru oricare dintre ele, indiferent că faci achiziția pe site sau în aplicația mobilă MedLife.

Spre deosebire de abonamentele medicale individuale, pachetele de sănătate sunt gândite special pentru nevoile fiecărui interval de vârstă și gen. Copii, adulți ori vârstnici, femei sau bărbați – organismele noastre au sensibilitățile și caracteristicile lor, de aceea și atenția trebuie orientată către ele, pentru o mai mare eficiență a actului medical. Odată achiziționat un astfel de pachet, nu-ți mai rămâne decât să faci o programare la orice clinică MedLife din țară.

O stare de sănătate bună vine întotdeauna la pachet cu veselie, optimism și energie. Iar toate la un loc te ajută să îndeplinești tot ce ți-ai propus. Așa că, dacă ai în plan o verificare a stării de sănătate, acum este cel mai bun moment să o faci.

Surse:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Unsibian

Acum 1 săptămână

De tot râsul, Medlife plătește publicitate in ziar local din Sibiu, dar când vrei sa achiziționezi pachetele îți este transmis că nu sunt disponibile la clinicile Medlife din Sibiu.
Raspunde

Banderas

Acum 1 săptămână

visul lui Ilie Vonica a devenit acum un spital cu servicii precum in spitalul public dar cu niste tarife de europa de vest !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus