Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
13°C

Șase firme vor să proiecteze continuarea pistei de pe malul Cibinului. Ofertele acestora vor fi evaluate până în octombrie

Șase firme vor să proiecteze continuarea pistei de pe malul Cibinului. Ofertele acestora vor fi evaluate până în octombrie

La licitația privind serviciile de proiectare tehnică în vederea amenajării tronsoanelor II și III a malurilor râului Cibin s-au înscris șase firme. Contractul este estimat la valoarea de 917.000 lei fără TVA și se referă la elaborarea documentației necesare pentru autorizarea execuției lucrărilor și asistență tehnică pe durata implementării proiectului. Cele două tronsoane pentru care este elaborat studiul de fezabilitate au o lungime însumată de 5,1 km: tronsonul II este cel cuprins între zona ”La Cascade” (str. Trandafirilor din cartierul Turnișor, unde este propus și viitorul centru de agrement și sport care să includă și un aqua-park) și șoseaua Alba Iulia, iar tronsonul III este cel cuprins între centura ocolitoare a Sibiului, strada Podului și strada Ștefan cel Mare.

Proiectul va include elaborarea documentației tehnice pentru faza de Proiect Tehnic (PT), Detalii de Execuție (DE), Documentație pentru Autorizarea Construcției (DTAC) și Documentație Tehnică pentru Obținerea Avizelor (DTOE), precum și relocarea sau protejarea utilităților existente. De asemenea, vor fi efectuate verificări ale proiectului de către verificatori autorizați și revizii necesare conform legislației în vigoare.

Cele șase companii care au depus oferte pentru a adjudeca contractul primăriei sunt Romasco Concept SRL, Construct CDP, FIP Consulting, ING Proiect Management, Drum Design și Aquacon Proiect.

Data limită pentru evaluarea ofertelor este 8 octombrie.

În total, cele două tronsoane vor avea 5,1 km.

Citește și: Cum au gândit cei din Primărie continuarea amenajării malurilor Cibinului pe încă 5,1 km

La 53,7 milioane de lei, cu tot cu TVA (în prețurile valabile la începutul lunii martie 2023) este aproximată valoarea prelungirii amenajărilor de pe malul Cibinului.

Consultă aici, în format integral, Memoriul de prezentare realizat pentru amenajarea malurilor Cibinului pe tronsoanele II și III

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

2 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 săptămâni

Parca s-ar proiecta pista de elefanti a lui Hannibal Barcas,peste Alpi...
Raspunde

Xxx

Acum 4 săptămâni

La proiecte nu ne intrece nimeni! La realizari sintem 0!!! Daca tot vor sa o faca cum sa dureze doar decizia pt proiect o jum de an??? Asta e o chestie de maxim o zi...cu termen proiect 10 zike cu preg si licitatie alte...10...hai inca 10 sa fie totul ok..si intr o luna maxim...maxim sa inceapa lucrul cu termen de realizare maxim 3 luni. Deci sa se circula cu vreo...2 luni mai devreme decit termenul de evaluare a proiectelor! Ce o tot lungiti aiurea????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus