Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Comunitatea enduro din Sibiu a strâns gunoaie pe malul Cibinului. Zeci de saci au fost preluați de Soma

Comunitatea enduro din Sibiu a strâns gunoaie pe malul Cibinului. Zeci de saci au fost preluați de Soma

Organizatorii Red Bull Romaniacs, alături de pasionații de enduro din Sibiu, au organizat zilele trecute o acțiune de ecologizare pe malurile râului Cibin. La finalul zilei au strâns zeci de saci de gunoaie, care au fost preluați de firma de salubrizare Soma.

”În pofida unei zile cu averse, am reușit să strângem deșeurile de pe o suprafață destul de mare de pe malul Cibinului, din zona Zăvoi-Turnișor. Datorită sprijinului venit din partea Administrației Naționale Apele Române, care a menținut un debit scăzut al râului, s-a evitat ca sute de deșeuri să ajungă în apă și să fie apoi transportate în aval.

Zecile de saci au fost preluate ulterior de Soma pentru a intra în lanțul de sortare”, au informat organizatorii, într-un comunicat de presă transmis joi.

Ecologizarea de luni, 22 aprilie, face parte dintr-o serie de acțiuni pe care „Enduro for Romania“ le face, cu scopul de a pune umărul la reducerea cantităţii de deșeuri din natură.

Toamna trecută s-au strâns sute de saci de material reciclabil de pe un afluent al Oltului din zona Câineni, judeţul Vâlcea, într-o acțiune în care li s-a și prezentat elevilor școlii din Câinenii Mari efectul pe termen lung al aruncării deșeurilor de plastic în natură.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Geolgău

Acum 1 săptămână

Cineva i-o fi pus sa isi adune singuri gunoaiele. HINT !...cel mai probabil cei care promoveaza vanzarea de motoare, acestor inutili, stricatori de paduri si creatori de mizerie la randul lor. Ca sa nu se rascoale lumea si sa-i interzica.... altfel cum ar mai vinde motoarele alea ? Totul e o circoteca si o cacialma in sistemu capitalisto oligofren in care ne pierdem timpu.
Raspunde

Mopri

Acum 1 săptămână

Bună treabă ,băieți. Poluarea este însă de mai multe feluri. Una din ele se numește fonică. Cum rezolvăm și cu asta?
Raspunde

Dan

Acum 1 săptămână

Ii durea retina pe clientii straini, ca doar trec aproape zilnic pe acolo firmele enduro. Si tot pe acolo iese din oras traseul de la distructiva competitie cu acelasi nume. Deci interesu poarta fesu! Incearca sa.si carpeasca imaginea distructiva, dar oare nu au surprins niciodata pe careva care arunca deseuri, cu o poza si o reclamatie? Ar fi fost mai reala si benefica decat publicitatea asta mascata!
Raspunde

Dan

Acum 1 săptămână

Intre timp pe munte gasim pet-uri de combustibil le care ei le arunca dupa ce si-au umplut rezervoarele. Si legat de poluare, au trecut camioane pe langa mine care scot mai putin fum ca motoaele voastre in 2 timpi.
Raspunde

Bogdan

Acum 6 zile

Un articol plin de gunoaie.

Raspunde

Cima

Acum 6 zile

Cei mai mari stricatori de poteci și natura din lume. Singura tara dn Europa care mai da voie sa se organizeze asa mizerie de concurs. Trebuie amendați confiscate bârfitoare și interzis !

Raspunde

Adi Valean

Acum 6 zile

Un prim pas important, in continuare sa se apuce sa refaca potecile si zonele distruse in multi ani de nepasare si indolenta, Mult succes !

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus