Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Pensiile intră înainte pe Paști, dar programul Poștei este modificat în perioada 1 - 6 mai

Pensiile intră înainte pe Paști, dar programul Poștei este modificat în perioada 1 - 6 mai

Casa Națională de Pensii Publice transmite că a depus toate diligențele pentru a vira, până la data de 30 aprilie, sumele necesare către CN Poșta Română SA și băncile comerciale cu care are încheiate convenții pentru plata drepturilor de pensie, astfel încât drepturile bănești aferente lunii mai 2024 să ajungă cât mai repede la beneficiari, înainte de Sărbătorile Pascale.

Pe de altă parte, Compania Naţională „Poşta Română” anunță că programul de lucru al subunităţilor poştale va fi modificat în perioada 1 mai - 6 mai 2024. De asemenea, precizează faptul că distribuirea drepturilor sociale (pensii) va începe cu data de 2 mai, în termenul asumat cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

Programul de lucru al subunităților poștale în perioada 1 - 6 mai.

În data de 1 Mai 2024, Ziua Muncii - toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise;

În data de 2 mai 2024 - toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor funcționa conform programului normal de lucru;

În perioada 3 mai, Vinerea Mare – 6 mai, luni, a doua zi de Paște - toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise.

Începând de marți, 7 mai 2024 - toate subunităţile poştale îşi vor relua programul normal de lucru.  

Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora Vinerea Mare (ultima zi de vineri înaintea Paștelui), precum și prima și a doua zi de Paști sunt declarate zile de sărbătoare legală, nelucrătoare, preluate și în Contractul Colectiv de Muncă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Aci Duțu

Acum 4 săptămâni

hai că iar vă dă ciordacu

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus