Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Un avion de mici dimensiuni care a decolat din Cisnădie, a aterizat forțat în județul Alba. Pilotul a refuzat transportul la spital

Un avion de mici dimensiuni care a decolat din Cisnădie, a aterizat forțat în județul Alba. Pilotul a refuzat transportul la spital

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, duminică, pe un teren agricol de pe raza localităţii Vurpăr, pilotul refuzând transportul la spital, potrivit Agerpres. Bărbatul care pilota avionul este din Alba. 

„În urma unui apel prin SNUAU 112, a fost semnalat faptul că un avion de mici dimensiuni a fost nevoit să aterizeze forţat în localitatea Vurpăr, comuna Vinţu de Jos. De îndată, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor medical din cadrul Secţiei de Pompieri Sebeş", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan, în urma evaluării medicale a pilotului s-a stabilit că acesta nu a suferit leziuni, bărbatul refuzând transportul la spital.

Alex Crişan a declarat, pentru AGERPRES, că pilotul a decolat din Cisnădie şi a fost nevoit să aterizeze forţat din cauza unor scurgeri de carburant la avion.

Potrivit imaginilor de la faţa locului, în momentul în care pompierii militari au ajuns acolo, avionul era răsturnat cu roţile în sus.

Avionul este înmatriculat în Alba și aparține unui bărbat din județ. Este vorba despre un avion ușor, un Apollo Fox.

Sursa foto: ISU Alba

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Jan

Acum 2 săptămâni

Nu-i problema. Il gasiti de vanzare pe internet, 29000EUR, "good condition".

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus