Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Urmează o săptămână cu vreme de grătar și excursii. De Paști devine instabilă

Urmează o săptămână cu vreme de grătar și excursii. De Paști devine instabilă

Meteorologii sibieni anunță o vreme, în general frumoasă, săptămâna viitoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 24 de grade, dar scad ușor spre finalul săptămânii când se anunță și instabilitate termică. Sunt șanse să plouă de Paști.

Luni

Vremea se menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând după-amiaza când va fi variabil în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări după-amiază pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 8 grade.

Marți

Vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 9 grade.

Miercuri

Vremea va fi relativ caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 de grade, iar cele minime între 8 și 10 grade.

Joi

Vremea va fi relativ caldă și instabilă. Cerul va fi variabil, temporar noros. Local la munte și pe arii mai restrânse în rest, se vor semnala ploi ce vor avea caracter de aversă, însoțite izolat de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 de grade, iar cele minime între 7 și 9 grade.

Vineri, sâmbătă și duminică

Temperaturile vor scădea ușor, vremea devenind apropiată de normalul termic al perioadei și instabilitatea atmosferică va fi în creștere de la o zi la alta. Local și temporar vor fi averse și descărcări electrice, mai ales în cursul după amiezelor.

Informații oferite de meteorologul Raul Stoica 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus