Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Programul Muzeului Naţional Brukenthal în minivacanță: deschis între 1 şi 3 mai, închis între 4 şi 8 mai

Programul Muzeului Naţional Brukenthal în minivacanță: deschis între 1 şi 3 mai, închis între 4 şi 8 mai

Muzeul Naţional Brukenthal va fi deschis între 1 şi 3 mai, însă nu va putea fi vizitat între 4 şi 8 mai, potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, AGERPRES.

"01 - 02 mai 2024: deschis (program 10 - 18 la Palatul Brukenthal şi 9-17 la Muzeul de Istorie-Casa Altemberger, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Artă Contemporană, Muzeul de Istorie a Farmaciei şi Muzeul Cinegetic 'August von Spiess'). 03 mai 2024: deschis (program 10 - 16, ultima intrare 15:30). 04-08 mai 2024: închis", se precizează în comunicat.

Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu este alcătuit din mai multe muzee şi clădiri care au aparţinut baronului Brukenthal, toate situate în centrul municipiului. Cel mai cunoscut este Palatul Brukenthal, aflat în Piaţa Mare din centrul Sibiului, unde vizitatorii pot admira în special tablourile din colecţiile baronului. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus