Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
14°C

Operaţiunile de umplere a surpării de pe o stradă din Slănic au fost finalizate. Persoanele evacuate nu se pot întoarce încă acasă

Operaţiunile de umplere a surpării de pe o stradă din Slănic au fost finalizate. Persoanele evacuate nu se pot întoarce încă acasă

Prefectul judeţului Prahova, Emil Drăgănescu, a anunţat vineri că operaţiunile de umplere a surpării de pe strada 23 August au fost finalizate, iar în orele următoare vor fi executate operaţiuni de compactare a umpluturii, scrie Agerpres

De asemenea, prefectul informează, că eventualele tasări ale acestei lucrări sunt normale şi dacă vor observa astfel de fenomene în locul respectiv, cetăţenii sunt rugaţi să înţeleagă că nu există "motive de panică", ci este un aspect obişnuit în astfel de proceduri.

În ceea ce priveşte situaţia persoanelor evacuate, prefectul spune măsura rămâne în vigoare, iar persoanele respective pot intra însoţite de personalul de pază pentru a-şi verifica bunurile.

De asemenea, se menţin restricţiile de circulaţie pietonale şi auto pe tronsonul respectiv, precum şi perimetrul de siguranţă.

Urmează ca în perioada imediat următoare Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă să pună în aplicare concluziile specialiştilor referitoare la măsurile adoptate, menţionează oficialul.

O stradă din oraşul prahovean Slănic s-a prăbuşit, săptămâna trecută, pe o suprafaţă de peste 60 de metri pătraţi, adâncimea craterului având circa doi metri, astfel că autorităţile au decis evacuarea localnicilor din zonă. Peste 40 de persoane au fost evacuate. 

foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă/Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus