Joi,
23.05.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Florin Piersic este internat la Institutul „Matei Balş.” Actorul are o infecţie la genunchi, care s-a extins la inimă

Florin Piersic este internat la Institutul „Matei Balş.”  Actorul are o infecţie la genunchi, care s-a extins la inimă

Actorul Florin Piersic se află internat la Institutul "Matei Balş", starea sa fiind în prezent una stabilă, au declarat miercuri pentru AGERPRES surse medicale.

"Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme", declarat, marţi, pentru AGERPRES, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Actualizare ora 15,30 Conducerea Institutului Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca a explicat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că actorul Florin Piersic a fost transferat la Bucureşti la cererea familiei sale, nu pentru că în oraş n-ar fi putut să fie tratat în cele mai bune condiţii.

"În toată această perioadă, pe lângă colegii mei care sunt alături de mine, au fost mulţi alţii implicaţi, atât din spitalul nostru, cât şi din celelalte spitale din Cluj. S-a lucrat într-o echipă multidisciplinară, cu oameni care au răspuns prompt la chemările noastre, au fost zile în care domnul Piersic era consultat dimineaţa, seara, de către infecţionist, ortopezii care s-au ocupat de dumnealui în Spitalul Militar, Spitalul de Boli Infecţioase a fost parte în povestea aceasta prin specialiştii pe care îi are, adică să reţineţi că ceea ce se face în Cluj şi ceea ce s-a făcut în cazul dumnealui s-a făcut la nivel înalt. Demersul de a ajunge la Bucureşti vine exact în ideea de a face ceea ce s-a întâmplat şi în cazul nostru: medicul care a intervenit şi i-a implantat acea proteză trebuia să facă o reevaluare ortopedică. N-a fost un demers al nostru de a ne recunoaşte prin asta limite, pentru că la nivel de oraş lucrurile puteau fi rezolvate. A fost decizia familiei şi nimic altceva", a declarat managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Potrivit medicilor, Florin Piersic a avut o infecţie la genunchi, care s-a extins la inimă iar medicii i-au extras stimulatorul cardiac şi sondele pe care le avea.

"Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan. 

foto Andrei Valeanu/TNRS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 săptămâni

Daca a stat in preajma lui Darth Father Necula....Sith-ul nu da cu laseru' !

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus