Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
22°C

Strat de zăpadă de peste patru metri pe Transfăgărăşan. „Acum începe greul!”

Strat de zăpadă de peste patru metri pe Transfăgărăşan. „Acum începe greul!”

Drumarii care deszăpezesc Transfăgărăşanul pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac şi-au propus să redea circulaţiei rutiere cât mai repede acest drum, însă deocamdată au anunţat că au dat de greu şi se confruntă cu un strat de zăpadă gros de peste patru metri, potrivit paginii de socializare a DRDP Braşov citată de Agerpres. 

"Zăpadă de peste 4 metri pe Transfăgărăşan. Acum începe greul! Am ajuns cu deszăpezirea Transfăgărăşanului în zona cea mai dificilă, expusă avalanşelor şi cu un strat foarte gros de zăpadă bătătorită şi îngheţată. Momentan lucrăm la desfacerea drumului măcar pe un sens astfel încât să creăm loc de manevră pentru mai multe utilaje. Sperăm că şi vremea va ţine cu noi astfel încât să putem să deschidem Transfăgărăşanul cât mai devreme!", este mesajul publicat joi de către DRDP Braşov pe pagina de socializare.

Potrivit sursei citate, data oficială de redeschidere a Transfăgărăşanului este de 1 iulie.

Deocamdată accesul la Bâlea Lac se face doar cu telecabina. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus