Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Mașină lovită de tren lângă Făgăraș. Circulația trenurilor între Sibiu și Brașov este afectată

Mașină lovită de tren lângă Făgăraș. Circulația trenurilor între Sibiu și Brașov este afectată

Circulaţia feroviară este oprită temporar între staţiile Voila şi Făgăraş, din cauza unui accident rutier înregistrat la trecerea la nivel cu calea ferată, a anunţat, sâmbătă, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

"Astăzi, 11 mai 2024, în jurul orei 07:25, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Voila şi Făgăraş, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul IRN 473, la km 74+380. Din informaţiile transmise de la faţa locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IRN 473 nu au fost răniţi, fiind înregistrate însă persoane rănite şi un decedat în rândul pasagerilor din autoturism", se arată într-un comunicat al CFR SA., citat de Agerpres.

Trenul, care circulă pe relaţia Curtici - Bucureşti Nord, este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfăşurate de către organele abilitate.

Până la reînscrierea în circulaţie a trenului IRN 473, următoarele 2 trenuri - R 2101 (Braşov - Sibiu) şi R 2512 (Sibiu - Făgăraş) - vor staţiona temporar în gările Voila, respectiv Făgăraş, deoarece pe intervalul respectiv este linie simplă.

"Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiţionată de finalizarea cercetărilor desfăşurate la faţa locului de organele abilitate", a precizat instituţia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 802

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus