Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Un elicopter al MAI monitorizează traficul în jud. Sibiu sâmbătă după-masă

Un elicopter al MAI monitorizează traficul în jud. Sibiu sâmbătă după-masă

Un elicopter al MAI monitorizează traficul pe DN 1 și DN 7 în județul Sibiu, sâmbătă după-masă.

Situația a fost semnalată ziarului Turnul Sfatului de mai mulți șoferi care l-au observat deasupra drumului național.

Traseul elicopterului, care a pornit de pe Aeroportul Internațional Sibiu în jurul orei 16:30, poate fi observat cu ușurință pe site-urile dedicate monitorizării traficului aerian. Elicopterul merge deasupra drumului național dinspre Sibiu către Valea Oltului.

Situația nu reprezintă o premieră sau o noutate, chiar zilele mai mulți șoferi fiind amendați după ce au fost filmați din elicopter pe Valea Oltului.

Spre exemplu, la jumătatea săptămânii mai mulți șoferi care circulau pe Valea Oltului au fost amendați pentru că au depășit neregulamentar și pentru că au depășit viteza legală, neregulile fiind observate dintr-un elicopter al MAI, care a survolat şi supravegheat traficul.

Elicopterul este secondat la sol de mai multe echipaje de poliție.

”Cele trei echipaje auto de poliţie rutieră, aflate în trafic pe DN 7, pe întregul tronson până la limita cu județul Sibiu, au beneficiat de sprijin aerian, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., în care s-a aflat şi un poliţist rutier care a transmis informaţii echipajelor de poliţie rutieră aflate la sol pentru a interveni prompt, în vederea depistării celor care au încălcat normele rutiere”, spuneau recent oficialii MAI.

Mai mult decât, chiar în această dimineață IPJ Sibiu a desfășurat o acțiuni pe drumurile naționale împotriva șoferilor vitezomani. Rezultatele pot fi văzute aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Cetățean

Acum 2 săptămâni

Felicitări și Respect! Un plan care ar fi bun menținut săptămânal, daca nu cu elicopterul cu drone .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus