Luni,
27.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Reguli de conduită pentru spectatori la finala Cupei României de la Sibiu, anunțate de Federația Română de Fotbal

Reguli de conduită pentru spectatori la finala Cupei României de la Sibiu, anunțate de Federația Română de Fotbal

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat o serie de reguli de conduită pe care suporterii trebuie să le respecte în timpul finalelor Cupei României la fotbal, între Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați, și a finalei Cupei de Tineret, disputată între FC Universitatea Cluj și FC Farul Constanța. Ambele meciuri vor avea loc pe 15 mai, pe Stadionul Municipal din Sibiu.

Spectatorii sunt obligați astfel să respecte legislația națională și regulile stabilite de organizatori, cu riscul de a fi evacuați din stadion sau de a primi interdicție de a mai intra în arenele sportive din România. Printre cele mai importante reguli impuse se numără:

La intrarea în stadion, fiecare spectator trebuie să prezinte documentele de acces și, la cererea forțelor de ordine sau stewarzilor, materialele de publicitate vizuală pe care le dețin.

Este strict interzisă introducerea de înscrisuri, embleme, pancarte, bannere, afișe sau alte suporturi ce conțin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini ori texte provocatoare sau cu caracter politic.

Steagurile trebuie să fie ale echipelor finaliste sau drapelul național al României, montate pe suporturi din material plastic, flexibil, cu lungimea maximă de 1 m și diametrul maxim de 1 cm. Bannerele sau steagurile nu trebuie să depășească dimensiunile de 2m X 1,5m, decât cu aprobare prealabilă în urma unei solicitări scrise din partea cluburilor.

Toți spectatorii se vor supune unui control corporal sumar. Nu este permis accesul în stadion sub influența drogurilor sau a alcoolului, și este interzisă introducerea și consumul de băuturi alcoolice, precum și orice fel de recipient cu gaze toxice, lacrimogene, halucinogene, sau substanțe incendiare. Este interzisă și introducerea de artificii, pocnitori, cuțite, șurubelnițe sau orice alte obiecte care pot cauza răni.

Spectatorii trebuie să ocupe locul specificat pe bilet și nu este permisă staționarea pe scări sau în dreptul căilor de evacuare.

Nu sunt permise acte, gesturi obscene sau exprimări injurioase. De asemenea, este interzisă promovarea discriminării de orice fel, inclusiv pe criterii de rasă, etnie sau religie.

Comunicatul întreg al FRF poate fi văzut aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1055

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

2 comentarii

Cornel Opinceanu

Acum 1 săptămână

aha! deci nu zice nimic de brichete, si nesimtitii le confisca pe toate de zici ca au non-stop la tara sau ceva. asa ceva, numai la sibiu!
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 săptămână

Libertate pentru suporteri! Jos gunoaiele care se dau "autoritati"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus