Joi,
23.05.2024
Innorat
Acum
14°C

Tablou de mari dimensiuni despre istoria tatuajului, pictat în centrul Sibiului de artişti sibieni şi clujeni

Tablou de mari dimensiuni despre istoria tatuajului, pictat în centrul Sibiului de artişti sibieni şi clujeni

Cinci artişti din Sibiu şi Cluj, coordonaţi de Ovidiu Popârţan şi Marius Jucan, au oferit un spectacol inedit localnicilor şi turiştilor, în ultimele două zile, pe pietonala Nicolae Bălcescu, unde au pictat timp de mai multe ore un tablou de mari dimensiuni, de şase metri pătraţi, având ca temă "Istoria tatuajului", informează un comunicat de presă transmis, luni, către AGERPRES.

"Transilvania Tattoo Expo vă aşteaptă în acest an şi cu o expoziţie de pictură mai specială, care face parte dintr-un proiect mai amplu, care a început în weekend la Sibiu şi se va derula până la convenţie, pe parcursul convenţiei şi va fi finalizat în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru. Este un moment inedit, care, pe lângă pictura propriu-zisă presupune o piesă de teatru, în mai multe dimensiuni, în care personajele din pictură vor prinde viaţă prin intermediul unor actori", a declarat organizatorul Transilvania Tattoo Expo, artistul tatuator Ovidiu Popârţan.

Cei cinci artişti din Sibiu şi Cluj au pictat în weekend un tablou de şase metri pătraţi, care prezintă două personaje tatuate, din perioada tribală a acestei arte. Urmează să mai fie pictate alte două tablouri, tot de câte şase metri pătraţi, despre "Istoria tatuajului", care vor fi prezentate la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (21-30 iunie).

Transilvania Tattoo Expo va reuni zeci de tatuatori din toate colţurile lumii, în perioada 24-26 mai, la Sala Thalia din Sibiu. Convenţia de tatuate de la Sibiu va oferi publicului şi două expoziţii, una de motociclete, cealaltă de pictură şi momente de reconstituire istorică.

Cei care doresc să îşi facă un tatuaj la Transilvania Tattoo Expo, poate contacta artistul dorit pe pagina de socializare a convenţiei sau pe site-ul evenimentului www.tattooexpo.ro.

Biletele pentru Transilvania Tattoo Expo sunt puse în vânzare pe www.ambilet.ro, la preţul de 20 de lei pe zi sau 50 de lei abonamentele.

"Transilvania Tattoo Expo se află la ediţia nr 12. Aceasta este prima convenţie internaţională de tatuaje din România. De-a lungul timpului la Transilvania Tattoo Expo la Sibiu au participat artişti de marcă din domeniu, cum ar fi Robert Hernandez, Victor Portugal, Takami Horikoshi, Mike Skiver, Carl Crace, Stefano Alcantara, Benjamin Moss, Victor Policheri, John Montgomery, Maximo Lutz şi mulţi alţii", se mai arată în comunicat. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus