Duminică,
23.06.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

O cafenea din Sibiu oferă apă și cafea gratis alergătorilor de la maraton: vrem să încurajăm ideea de mișcare

O cafenea din Sibiu oferă apă și cafea gratis alergătorilor de la maraton: vrem să încurajăm ideea de mișcare

Isabela Schuster și Mihai Giura, cei care au deschis anul trecut cafeneaua 2Friends Sibiu, situată pe Strada Turnului, la numărul cinci, vor să fie alături de alergătorii de la Maratonul Internațional Sibiu, eveniment care va avea loc în acest final de săptămână. Astfel, alergătorii care vor trece prin fața cafenelei și vor să ia o mică pauză de la concurs vor primi gratuit, din partea celor doi, un pahar de apă și o cafea.

„Ne-am dorit să contribuim și noi la acest eveniment. Poate se încurajează această idee și către alții. Toți cei care vor trece pe la noi vor primi o cafea și un pahar de apă. Cam aceasta este ideea, să încurajăm ideea de mișcare.

Vor primi acest mic cadou doar persoanele îmbrăcate în haine de alergat și care susțin o cauză a maratonului”, a spus Mihai Giura din partea cafenelei  2Friends Sibiu.

Despre cafeneaua 2Friends Sibiu Turnul Sfatului a scris în luna decembrie a anului trecut. Este afacerea în care doi tineri, de 25 și 26 de ani, Isabela Schuster și Mihai Giura, au investit 10.000 de euro. Pe lângă servirea de băuturi, cei doi s-au gândit să ofere pentru clienții lor și jocuri de societate interactive.

Cei interesați pot face în prealabil rezervări, jocurile și spațiul fiind puse la dispoziție în mod gratuit, cei prezenți achitând doar consumația pe care o fac.

Citește și: Doi prieteni din Sibiu au deschis o afacere cu investiție de peste 10.000 de euro. „Am luat-o ca pe o provocare”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus