Duminică,
21.07.2024
Ploi Scurte
Acum
25°C

Renovarea energetică a Sălii Polivalente Transilvania costă 62,5 milioane lei

Renovarea energetică a Sălii Polivalente Transilvania costă 62,5 milioane lei

Consiliul Județean Sibiu a solicitat fonduri nerambursabile prin Programul Regiunea Centru 2021 – 2027

În ședința extraordinară convocată deîndată pe 19 iunie ac, consilierii județeni sunt chemați să aprobe Proiectul de eficientizare energetică a Sălii Polivalente Transilvania, precum și cheltuielile aferente.

Ulterior votului, Consiliul Județean Sibiu va putea semna contractul de finanțare.

Potrivit documentației, valoarea investiției se ridică la 62,5 milioane lei, din care 1,55 milioane lei este contribuția Consiliului Județean Sibiu, aferentă cheltuielilor neeligibile și cotei obligatorii de 2% din total cheltuieli eligibile.

Suprafața desfășurată a sălii este de 10.660 mp, la care se adaugă o clădire-anexă de 214 mp. Proiectul prevede înlocuirea acoperișului, pereților exteriori și a ferestrelor, cu materiale eficiente energetic. De asemenea, va fi instalat un sistem de producere a energiei electrice prin intermediul panourilor fotovoltaice și vor fi montate pompe de căldură care vor asigura climatizarea spațiului.

Durata lucrărilor este de 34 de luni de la data emiterii ordinului de începere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

John Doe

Acum 1 lună

Mai bine ar construi o sală mai mare, cu destule locuri. Una cu adevărat "polivalentă".
Raspunde

Mihai Neagu

Acum 1 lună

Momentan se aloca bani europeni doar pentru reabilitare energetica.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus