Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
22°C

Proiectul noului hotel de pe strada Gazelei ajunge în Consiliul Local Sibiu

Proiectul noului hotel de pe strada Gazelei ajunge în Consiliul Local Sibiu

Consilierii locali ai Sibiului se întrunesc în ședință săptămâna viitoare, miercuri, când vor dezbate și supune aprobării, printre altele, un proiect de hotărâre ce vizează construcția unui nou hotel în Sibiu.

Este vorba despre proiectul unui hotel cu subsol, parter, un etaj și etaj retras, pe strada Gazelei din zona de nord a Sibiului. Acesta ar urma edificat pe un teren în suprafață de 1.257 mp, aflată în proprietatea societății Utilaj Construct S.R.L..

Strada Gazelei are momentan o lățime de doar patru metri. Potrivit documentației se propune construirea a trei imobile cu un total de 10 apartamente de câte două camere.

”Aliniamentul se va reconfigura prin trecerea în domeniul public a unei suprafețe de 44 metri pătrați în vederea lărgirii profilului străzii Gazelei de la profiulul existent de 4,00 metri la profil de 7,00 metri prin preluarea aliniamentului lotului învecinat” se precizează în proiectul de hotărâre.

Pentru viitorii clienți se propun un total de 13 locuri de parcare, din care șase locuri de parcare la sol și 7 de locuri de parcare în garajul subteran. Accesul auto și pietonal se va realiza doar din strada Gazelei.

Proiectul hotelului s-a aflat în dezbatere publică la finalul anului trecut. Cine este interesat de detalii suplimentare poate consulta aici memoriul justificativ: Descarcă de aici Memoriul justificativ

Topul hotelurilor din Sibiu. Aproape 30 de milioane de euro cifră de afaceri, profit de 6,2 milioane

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2036

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus