Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
25°C

Ce facem în weekend? Spectacol de încheiere FITS în Muzeul Astra, Campus Experience la Casa Altemberger, Biciclete Cochete și Târg de ii

Ce facem în weekend? Spectacol de încheiere FITS în Muzeul Astra, Campus Experience la Casa Altemberger, Biciclete Cochete și Târg de ii

Ultimul weekend din luna iunie aduce la Sibiu mai multe evenimente la care putem participa. Târgul de ii din Muzeul Astra, Biciclete Cochete și spectacolul de închidere al FITS sunt doar câteva dintre activitățile din acest final de săptămână.

Pizza by Tango

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Filmele de la CineGold

 În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „The Bikeriders: Clubul Vandalilor”, „Instinct de mamă”, „Bastardul” sau „Tarot” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

FITS se închide oficial cu un spectacol al Corului Madrigal, în Muzeul Astra: video mapping în pădure, spectatorii sunt invitați să interacționeze cu actorii și dansatorii

 „Ritualuri”, spectacolul de închidere al Festivalului Internațional de Teatru, va avea loc la Muzeul Astra, duminică, 30 iunie, de la ora 21, pe malul lacului din Pădurea Dumbrava, și va fi suținut de Corul Madrigal. 

„Ritualuri” este un spectacol-concept, construit în jurul ritualurilor universale - pentru pace, de lume, religioase și pentru natură. Conceptul este semnat de Emil Pantelimon, iar scenografia de Vladimir Turturica. Spectacolul a fost creat special pentru ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, și se va desfășura după apusul soarelui, pe malul lacului Dumbrava.

Ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu - cu tema PRIETENIE – s-a desfășurat între 21 și 30 iunie și a programat peste 830 de evenimente indoor, outdoor și online.

Evenimentul se va încheia cu iubitul show de drone care va avea loc de la ora 23:45 în Piața Teatrului.

Târg de ii și alte dichisuri

În 29 și 30 iunie suntem invitați să intrăm în atmosfera satului și a vechilor obiceiuri, să savurăm poveștile spuse în Șezători din Mărginimea Sibiului și de pe Țara Oltului și Țara Făgărașului, să aflăm rostul iei de la cei care o creează, o poartă și o grijesc.

„Vă așteptăm și cu târgul de ii și obiecte tradiționale, design contemporan, flori și cosițe împletite. Atmosfera va fi însuflețită de vornici, ceterași din Câmpia Transilvaniei, țiterași și fluierași din Galeșul de Argeș și din Mărginimea Sibiului. În așteptarea Madrigalului v-am pregătit o întâlnire cu cei ce mențin tradiția moștenită de peste 120 de ani, Corul „Reuniunea Română de Cântări” din Săliște”, arată reprezentanții Muzeului Astra.

Biciclete Cochete în Muzeul Astra

Sâmbătă, 29 iunie 2024  suntem invitați să pedalăm în IE alături de Biciclete Cochete. 

„Ia cu tine IA, bicicleta și hai cu noi la plimbare din Parcul Tineretului până în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului unde ne șezătorim la un picnic și sărbătorim o a 10-a ediție aniversară ÎMPREUNĂ "Ziua Universala a Iei"!”, transmit organizatorii.

Program 29 iunie 2024:

începand cu ora 15:30 - întâlnire în Parcul Tineretului

ora 16:00 - plecare spre Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului

ora 17:00 – Sosire în Muzeu în Târgul de țară.

Detalii aici. 

Campus Experience

Curtea Muzeului de Istorie Casa Altemberger va deveni spațiu de petrecere din nou în cadrul conceptului Campus Experience, sâmbătă, începând cu ora 16.

Detalii despre eveniment aici.

Adrian Despot la Love Bar

Adrian Despot și Cezar Popescu Vița de Vie ACU2TIC concertează sâmbătă, 29 iunie, la Love Bar.

Detalii aici. 

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1190

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus