În cadrul unui eveniment recent al „Secretele Antreprenorului de Succes" (SAS), sibianul Lucian Sopa a fost invitatul special al serii, oferind o poveste impresionantă despre succesul său internațional. Sopa este cel care a realizat, în urma unor schițe primite de la marii săi colaboratori, o colecție exclusivistă de accesorii care au ajuns în serialul global de succes „Emily in Paris”, în mod particular o geantă roșie în formă de fluture, purtată de Lily Collins.
Prezența sibianului la eveniment a fost menționată de Liviu Sav, moderatorul SAS, care a povestit pe pagina de facebook IMM Club: IMMportant pentru IMM ce a însemnat să-l întâlnească pe Lucian.
Evenimentul a început cu o întrebare aparent simplă adresată audienței: „Cine o recunoaște pe Lily Collins purtând această geantă?" Răspunsul corect a fost, evident, „Lily Collins", iar sala a râs la remarca moderatorului, care a observat că mai toate femeile ar fi știut răspunsul, în timp ce doar un bărbat din sală a îndrăznit să răspundă.
Apoi, moderatorul a pus întrebarea: „Ce legătură are Lily Collins cu SAS și cu Sibiu?" Răspunsul a venit mai târziu, când s-a dezvăluit că Lucian Sopa a fost cel care a realizat, be baza schițelor primite, acea geantă spectaculoasă chiar la Sibiu.
„Cineva din această sală a creat fluturele roșu pe care îl poartă Lily Collins. Priviți în jur și încercați să-l descoperiți", a spus moderatorul, iar privirile curioase ale participanților au scotocit sala, fără a identifica imediat autorul.
Lucian Sopa a povestit apoi despre parcursul său remarcabil, începând de la atelierul părinților săi din Sibiu, până la colaborările cu branduri de renume precum Prada și Furla. „Obsesia mea este ca produsele mele să poarte mândru eticheta Made in Romania, nu „Made in Italy”, a subliniat Sopa.
Un moment deosebit al discuției a fost atunci când Lucian a mărturisit cu sinceritate: „Uneori mă întreb dacă chiar am succes sau este doar o serie de coincidențe norocoase.” Întrebarea adresată audienței de moderator – „Credeți că a crea produse de lux cu eticheta Made in Romania admirate global este dovadă suficientă de succes?" – a primit un răspuns unanim pozitiv, însoțit de aplauze sincere.
Liviu Sav subliniază că povestea lui Lucian Sopa este o dovadă clară că România nu trebuie să imite modelele străine pentru a reuși pe piața internațională. Autenticitatea și excelența sunt esențiale pentru a străluci în orice domeniu. Realizările sale demonstrează că „Made in Romania” nu doar că este un simbol al calității, dar și o etichetă de succes pe plan mondial.
Lucian Sopa a povestit cu mai multe ocazii că totul a plecat din familie, părinții lui având afaceri În marochinărie. După încercările de a lucra în firma părinților, după ce a făcut o facultate în domeniul IT, făcând o bună perioadă de timp web design, Lucian a ajuns să lucreze în domeniul modei, întâi pe partea de marochinărie cu Italieni și mai apoi cu firme mari. A început cu Mandarina Duck, a continuat cu Prada timp de 11 ani și Furla timp de 4 ani și a ajuns ca, într-un final, să colaboreze cu cele mai mari nume din domeniul modei de la Vuitton și până la Versace și Givenchy.
Sursa foto: Facbook IMM Club: IMMportant pentru IMM
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 5319
Ultimele comentarii
Acum 2 ore
Emil
Acum 3 ore
Emil
Acum 3 ore
Jorj
Acum 3 ore
Serios?
Acum 3 ore
Agariciul