Sâmbătă,
04.05.2024
Partial Noros
Acum
10°C

Sasaus-Agnita, singurul drum care intra in reabilitari anul viitor

93 de milioane de lei aloca, la începutul acestui an, Consiliul Județean Sibiu pentru lucrările de întreținere a drumurilor județene. Pentru anul viitor, sumele preconizate la capitolul Transport vor fi, însă, de doar 60,5 milioane de lei, scăderea fiind influențată și de încheierea proiectului de reabilitare a DJ 106B Sibiu – Agnita. În continuare, în lucru vor rămâne drumurile județene care leagă Jina de Șugag, Sadu de Sădurel, Rășinari de Orlat, respectiv Arpașu de Sus de limita cu județul Brașov. Valoarea lucrărilor la aceste drumuri este aproximată, pentru 2012, la 34,6 milioane de lei – cu excepția drumului Arpașu – limită de județ Brașov, fondurile sunt asigurate prin POR.

Săsăuș – Agnita, cel mai important proiect nou

Noi lucrări importante la drumuri vor începe doar pe cei aproximativ 18 km dintre Săsăuș și Agnita. 10,4 milioane de lei sunt alocate de la bugetul județean pentru reabilitarea acestui drum (DJ 104G), în 2012. Restul lucrărilor noi la infrastructura rutieră au un volum mai mare doar în cazul a trei poduri (Roandola, Iacobeni și Săcădate), pentru care fondurile totale alocate în 2012 sunt de aproximativ 4,5 milioane de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 267

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus