Miercuri,
01.05.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Peste 330 de posturi vacante in judet

Şi în această săptămână oferta AJOFM Sibiu este una generoasă, iar cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot alege dintr-o ofertă de 331 de locuri vacante. La Sibiu sunt disponibile 219 locuri, la Agnita 63, la Cisnădie 32, la Mediaş 10, iar la Dumbrăveni şi Avrig câte şase respectiv un loc vacant.

Din totalul locurilor de muncă, 42 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator de reţea calculatoare, analist cumpărări, consilier administraţie publică, consultant sistem de calitate, inginer de sistem în informatică, inginer de sistem software, inginer electronist, inginer mecanic, inginer textile, pielărie, inginer producţie, medic, programator, proiectant inginer mecanic şi şef formaţie industria confecţiilor. Restul de 289 de posturi se adresează persoanelor fără studii superioare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 329

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus