Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

Sediul vechi al Primariei, scos din nou la licitatie

 

Conducerea administrației locale a lansat din nou licitația pentru angajarea unui constructor care să reabiliteze vechiul sediu al Primăriei, situat pe bulevardul Victoriei. La precendenta licitație – organizată în primăvara lui 2012 – nici o firmă nu a depus o ofertă acceptabilă.
Condițiile solicitate acum sunt identice cu cele din martie anul trecut: suma maximă disponiibilă – 812.000 de lei, fără TVA, și 12 luni termenul de finalizare al lucrărilor. Printre lucrările solicitate în caietul de sarcini se numără refacerea acoperișului, înlocuirea ferestrelor și refacerea tencuielilor exterioare.
Administrația locală intenționa să demareze lucrări de reabilitare ale clădirii ridicate în perioada interbelică încă din anul 2008, însă criza economică a amânat aceste planuri. Printre cele mai importante birouri aflate în clădirea de pe bulevardul Victorie se numără cele ale Poliției locale, precum și cele ale Stării civile.
Termenul de depunere a ofertelor pentru noua procedură – lansată pe 21 decembrie 2012 – este 21 ianuarie 2013.
 
Foto: Studiu Arhimus

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Studiu Arhimus

Vizualizari: 301

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

rrrrr

Acum 11 ani

si chiar mai trebuie alta primarie renovata? cand sunt strazi ne asfaltate si rupte intre blocuri in care primarul nostru scump si drag nu se plimba cu MMW si nu vede gropile din spatele blocurilor unde se astupa si dupa cate_va zile se astupa la loc cu pietris..........dor bulevardul la tasat in sfarsit si a pus o banda de asfat.........ca sa moara gura targului
Raspunde

hm

Acum 11 ani

nu vi se pare ciudat ceva? de cand a venit cindrea la putere nu prea se mai prezinta firmele la licitatii, nici la licitatia pt dezapezire, nici la cea pentru achizitia de autobuze, nici pentru renovarea fostei primarii... cam cusuta cu ata alba treaba.
Raspunde

Georg

Acum 11 ani

Domnule Deleanu, cladirea NU s-a ridicat in perioada interbelica, deci intre cele Doua Razboaie Mondiale. S-a ridicat inainte de primul razboi Mondial, ca Administratie Financiara Regala Ungara (in cadrul Monarhiei DUALISTE Austro-Ungare). Alaturi era gesellschafts-Haus, iar Parcul din fata se numea Elisabeth-Park, Parcul Elisabetha in memoria pioasa a Imparatesei (cunoscuta si numita si Sissy) ucise de un italian ciudat la minte..(nu era anarhist, nici republican, nici patriot..isi pusese in cap sa ucida pe cineva si a facut-o cu o pila de otel bine ascutita). deci era vorba de Parcul ELISABETHA (alias) SISSY pe care toti au regretat-o si au plans dupa ea..Era deja un mit, de atunci..
Raspunde

B

Acum 11 ani

Relaxati-va.. proiectul este bine si corect gandit!
Raspunde

mb

Acum 11 ani

Cladirea, in forma in care se prezinta acum, nu dateaza nici din perioada interbelica, nici dinaintea primului razboi mondial, ci de la sfarsitul sec. XIX respectiv 1883. Atunci s-a adaugat etajul si s-a schimbat fatada pentru ca structura cladirii, adica subsolul si parterul dateaza, din 1808.
Raspunde

sibian

Acum 11 ani

foarte bine arata groaznic si la stari civile ar trebui sa renoveze totul. Arata deplorabil cladirea aia. La Brasov este foarte elegant la stari civile nu se poate sa fie asa urat la noi la sibiu. Foarte bine ca o va face merita si politia sibiu si starea civila o cladire renovata complet.
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

mai bine ar scapa definitiv de cladirea aia
Raspunde

tim

Acum 11 ani

sa o faca salon de masaj erotic . sa dam drumul la economie in judet.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus