X
masina pompieri smurd incendiu (4)

Un taximetrist de 52 de ani a fost găsit mort în mașină, în stația din Ștrand | actualizare

Actualizare Taximetristul are 52 de ani. Apelul la 112 a fost făcut de un alt taximetrist, care l-a văzut pe bărbat că nu mai mișcă și a sunat după ajutor. Echipajul SMURD sosit la fața locului a aplicat manevre de resuscitare, dar, din nefericire, fără succes, bărbatul fiind declarat decedat. Din primele cercetări efectuate la fața locului de către polițiști, nu există suspiciuni că taximetristul ar fi fost victima unei infracțiuni.

Știre inițială. Un taximetrist a fost găsit azi dimineață decedat, în mașina care era staționată în stația din Ștrand, anunță reprezentanții ISU Sibiu. Acesta a fost găsit inconștient, în jurul orei 6,30, bărbatul fiind găsit decedat de salvatorii de pe SMURD, care au răspuns apelului.

Știrea se actualizează

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un sibian

  mno, si care e diferenta? taximeTRISTii in general se misca ca cadavrele (cacofonie intentionata!) in trafic, de obicei put ca cadavrele, iar troacele pe care le conduc sunt decedate de mult si bine!!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonymus

  Asta e din nefericire mentalitatea romanului…taranului mai bine spus, eu unul l-am cunoscut pe decedat si a fost un om bun, imi pare rau ca a murit dar mai mult imi pare rau de prostia romanilor ( nu toata lumea dar in general ) tipul asta vrea doar sa fim de acord cu el, desi e un hater si nesimtit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact